Filtre
Pret
Brand
Material
Culoare
Pret

Lei  –  Lei

  • 275Lei
  • 79868Lei
Brand
Material

Tesaturi pentru Casa

De la: 2.058 Lei /ML
Culoare: Auriu, Bleu, Bleumarin, Off white, Rosu, Verde
Latime produs: 142
De la: 691 Lei /ML
Culoare: Auriu, Bej, Bleu, Crem, Rosu, Vernil
Latime produs: 140
De la: 1.689 Lei /ML
Culoare: Albastru, Bleu, Grena, Ocru, Portocaliu, Rosu
Latime produs: 139
De la: 1.382 Lei /ML
Culoare: Auriu, Bleu, Crem, Roz, Verde
Latime produs: 140
De la: 1.106 Lei /ML
Culoare: Bej, Bleu, Bleumarin, Crem, Galben, Lila, Portocaliu, Rosu, Verde
Latime produs: 133
De la: 1.014 Lei /ML
Culoare: Albastru, Auriu, Crem, Rosu, Vernil
Latime produs: 140
De la: 891 Lei /ML
Culoare: Albastru, Auriu, Bej, Bleu, Bleumarin, Crem, Rosu, Somon, Teracota, Verde, Vernil
Latime produs: 140
De la: 1.091 Lei /ML
Culoare: Albastru, Bej, Bleu, Crem, Galben, Grena, Lila, Portocaliu, Rosu, Verde
Latime produs: 140
8.289 Lei /BUC
23.835 Lei /BUC
23.835 Lei /BUC
34.951 Lei /BUC
34.951 Lei /BUC
De la: 928 Lei /ML
Culoare: Mustar, Negru, Teracota, Vernil
De la: 1.064 Lei /ML
Culoare: Albastru, Teracota
De la: 1.110 Lei /ML
Culoare: Mustar, Vernil
De la: 1.451 Lei /ML
Culoare: Bej, Crem, Galben, Ocru, Portocaliu, Verde
De la: 1.024 Lei /ML
Culoare: Crem, Negru, Portocaliu, Teracota, Verde
1.047 Lei /ML
Culoare: Bej
De la: 1.081 Lei /ML
Culoare: Portocaliu, Turqoise, Vernil
De la: 939 Lei /ML
Culoare: Kaki, Maro, Mustar, Teracota, Turqoise, Vernil
De la: 1.019 Lei /ML
Culoare: Auriu, Bleu, Crem, Ivoire, Kaki, Rosu, Verde
De la: 592 Lei /ML
Culoare: Alb, Bej, Bleumarin, Brun, Crem, Grej, Grena, Gri, Gri inchis, Mustar, Ocru, Somon, Turqoise, Vernil
De la: 1.024 Lei /ML
Culoare: Maro, Ocru, Verde
De la: 1.161 Lei /ML
Culoare: Crem, Rosu, Turqoise, Verde
De la: 1.184 Lei /ML
Culoare: Albastru, Kaki, Portocaliu, Roze, Verde
De la: 990 Lei /ML
Culoare: Bej, Grena, Maro, Negru, Ocru, Portocaliu, Rosu
De la: 1.098 Lei /ML
Culoare: Negru, Ocru, Rosu, Roze


Ce trebuie să știți înainte de a alege perdele si draperii!

În afară de intimitate și de a filtra lumina, draperiile și perdelele spun multe despre o cameră și despre limbajul stilistic pe care îl alegeți. Cu cât te îndepărtezi de Ecuator, cu atât vei vedea diferenta dintre lunile de iarnă si cele de vara. Știm, de asemenea, ce alegere dificilă poate fi in functie de prinderea lor in perete. Iată lucrurile pe care trebuie să le iei în considerare atunci când alegi perdele sau draperii.

Alegerea perdelelor si a draperiilor

Perdelele si draperiile vor da întotdeauna camerei un aspect mai tradițional decât storurile, dar asta nu înseamnă că perdelele nu pot fi moderne. După cum vom vedea mai jos, opțiunile pe care le alegeți pot face perdelele să arate oricum altfel, dar nu de modă veche. Chiar și ceva chinky poate funcționa în decorul potrivit, deși cel mai bine este să fii în siguranță cu linii și nuanțe mai moderne dacă doar schimbi draperiile, mai degrabă decât să reamenajezi întreaga cameră.

Lungimea perdelelor si a draperiilor

Cât de lungi ar trebui să fie perdelele si draperiile? Răspunsul tradițional a fost întotdeauna ca ele să atârne la câțiva centimetri sub pervazul ferestrei și, dacă te îndrepți catre acel aspect/stil de după război (sau dacă există un radiator sub fereastră), este totuși acceptabil. Cu toate acestea, poate arăta puțin învechit și incomplet, mai ales dacă nu există nimic care merită privit pe perete. Aspectul contemporan este să cadă până la podea. Cu cât este mai bine croit, cu atât vor arăta mai uimitor, indiferent dacă sunt uni sau cu model, vor arăta întotdeauna mult mai mult ca un design, si nu ca un compromis.

Grosimea perdelelor si a draperiilor

Cât de groase sunt perdelele si draperiile? De obicei, cel mai bine este să folositi o perdea ziua, pentru a filtra lumina, si sa alegeti o tesatura mai groasa pentru seara, cand veți fi complet vizibil la trecători mai ales daca sursa de lumina din camera este folosita. Draperiile din fibre naturale se captusesc de obicei, ca sa protejam materialul in timp de razele soarelui, care le pot decolora sau chiar taia. De asemenea, se pot captusi cu blackout, material care împiedica perfect lumina soarelui, si daca doriți să fiți cufundat în întuneric si pe timpul zilei, pentru un somn mai adanc.

Culoare si model

Perdelele monocrome, viu colorate, într-o culoare strălucitoare, mențin starea de spirit în timpul zilei după amurg, în timp ce perdelele într-o nuanță mai închisă și mai capricioasă creează o senzație mai relaxată, care este mai odihnitoare pentru ochi. Griurile pot funcționa surprinzător de bine și la perdele, atâta timp cât fac parte dintr-o încăpere generală uniforma ca si culori, cu puncte de culoare și contrast din mobla si obiecte decorative, pentru a echilibra aspectul.

Perdelele simple nu sunt pentru toată lumea sau pentru fiecare cameră, desigur. Când sunt închise, pot arata ca un bloc de culoare uni care nu funcționează în toate contextele, de exemplu cu o fereastră mare sau o cameră aglomerată. În acest moment, vedem mai multe modele geometrice și organice repetate, care pun puțin accent pe perdele, acolo unde sunt trase.

Țesătura în sine poate face o mare diferență. Vă puteți impune propriile gusturi aici, deoarece aspectul actual favorizează atât țesăturile netede, cât și cele groase. Este destul de eficient să contrastezi cu podeaua – perdele netede cu covorul; cele texturate cu podelele dure – dar dacă camera dvs. este elegantă și strălucitoare, cel mai bine este să rămâneți cu o suprafață mai plană, deoarece o țesătură mai grosieră poate arăta destul de rustică.