Termeni si conditii

Compania care administreaza site-ul https://www.sainteriors.ro, denumit in continuare SAINTERIORS, este S.C.MAISON SA SRL inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/13391/2017, CUI RO38020854, cu sediul in Bucuresti, Aleea Parva nr.1, Bl A21, ap. 47, sector 6.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SAINTERIORS isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

1. Confidentialitatea datelor

Accesarea site-ului SAINTERIORS implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de S.C.MAISON S&A S.R.L. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte de marketing, informarea despre promotiiile SAINTERIORS sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de SAINTERIORS prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). SAINTERIORS se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele Dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

SAINTERIORS certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

2. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului www.sainteriors.ro, constand in imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date este proprietatea SAINTERIORS si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SAINTERIORS a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Adresa la care ne puteti trimite notificari este concierge@sainteriors.ro

3. Accesul la informatiile de pe site

SAINTERIORS garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.sainteriors.ro. SAINTERIORS nu confera utilizatorilor drepturi pentru a descarca, de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SAINTERIORS fara acordul prealabil scris al acesteia.

4. Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.SAINTERIORS.RO, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.SAINTERIORS.RO VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.SAINTERIORS.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

5. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

In urma unei selectii atente, pe parcursul a cel putin 14 ani, MAISON S&A SRL, aduce pentru dumneavoastra articole de design, produse in Europa de diverse manufacturi mai mari sau mai mici care realizeaza la comanda piese speciale, majoritatea lucrate/ asamblate manual din materiale naturale sau pretioase.
Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si in termenele de productie estimate de producator. SAINTERIORS nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit si in numele propriu sau al altor persoane, in ceea ce priveste produsele prezentate si oferite spre vanzare. Aceasta clauza se aplica inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, pentru: informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. SAINTERIORS functioneaza ca si intermediar intre cumparator si producator. Timpul de productie/livrare pentru fiecare produs este specificat in dreptul fiecarui articol.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori putin de imaginile prezentate din punct de vedere al culorii, datorita diferentei de rezolutie al fiecarui monitor.
SAINTERIORS si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective. Din acest motiv, SAINTERIORS nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul SAINTERIORS, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

SAINTERIORS nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate prin reteaua de vanzare proprie. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului / furnizorului sau a service-ului autorizat de acesta. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SAINTERIORS oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SAINTERIORS de la acest client.

6. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (in cuantumul procentual stabilit prin legislatia in vigoare aplicabila), si includ cheltuielile de livrare pentru cumparaturi cu un total de peste 800 lei, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru.

7. Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Pe langa tariful perceput de SAINTERIORS pentru produse sau servicii, NU se va solicita clientului plata unui tarif de livrare pentru comenzi mai mari de 1.200 lei.

Livrarea produselor se poate efectua prin firma de curierat cu care SAINTERIORS a incheiat contracte de colaborare.

**In situatia in care localitatea destinatara nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat cu care lucram, iar diferenta pentru kilometri suplimentari este considerabila, vom incerca sa oferim clientilor nostri cea mai buna solutie pentru livrare.

SAINTERIORS nu poate fi tinuta responsabila pentru intarzieri sau anulari de livrari ale produselor comandate, daca acestea sunt cauzate de motive independente de vointa SAINTERIORS, care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform prevederilor legislatiei romanesti aplicabile si in vigoare in momentul confirmarii comenzii. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, produsul / produsele care fac obiectul acestei livrari vor putea fi inmanate clientului numai dupa reconfirmarea comenzii catre un consultant de vanzari si dupa achitarea eventualelor costuri suplimentare generate de aceasta situatie.

8. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se efectueaza doar in avans. Plata in avans se poate realiza cu cardul, ordin de plata sau prin depunere de numerar in contul firmei; dovada platii trebuie trimisa catre MAISON S&A SRL la adresa de e-mail concierge@sainteriors.ro. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata. Livrarea se va efectua conform termenilor de livrare specificati in dreptul fiecarui produs.

9. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Raspunderea pentru orice situatii care implica functionarea defectuoasa, nefunctionarea produsului sau neconformitatea acestuia cu caracteristicile altor produse din familia sa apartine exclusiv furnizorului / importatorului acestor produse, in concordanta cu legislatia romana in vigoare.

10. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul SAINTERIORS este gazduit de serverele unei terte persoane, fie aceasta fizica sau juridica, dreptul de utilizare a spatiului pe server si de folosire a serviciilor conexe fiind dobandit conform legii. Societatea SAINTERIORS nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. SAINTERIORS nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului SAINTERIORS.

SAINTERIORS nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul SAINTERIORS. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza. SAINTERIORS isi asuma responsabilitatea fata de clientii sai de a depune toate diligentele pentru a limita sau intrerupe accesul catre site-uri care, prin natura informatiilor publicate, contravin legilor romane, insa nu poate fi tinuta raspunzatoare pentru
incalcarile legii 7.

10. Drepturile Consumatorului și perioada de conciliere

10 .1.Daca sunteti un consumator, puteti anula contractul cu vanzatorul in legatura cu produsele achiziționate de la sainteriors.ro, fara penalitati si fara a specifica motivul, notificand în scris vanzatorului în termen de paisprezece (14) zile calendaristice, începând cu în ziua în care primiti produsele (cu exceptia produselor specificate la punctul 11.5). In acest caz, veti primi o rambursare completa a pretului produselor, inclusiv costurile de livrare standard, daca au fost platite, dupa ce efectuam receptia produsului returnat (cu exceptia costurilor suplimentare pentru opțiunile de livrare accelerata, ambalarea cadourilor si alte cheltuieli suplimentare) în conformitate cu prezenta clauza, la data luarii in primire si a receptiei produsului returnat.
10.2.Veti returna produsele Vanzatorului în termen de paisprezece (14) zile calendaristice de la data în care ati notificat vanzatorul despre anulare, în aceeasi condiție în care le-ați primit si pe cheltuiala proprie. Aveți obligația legala de a avea grija rezonabila de produse, în timp ce acestea sunt în posesia dumneavoastra. Daca nu respectați aceasta obligație, este posibil sa avem un drept de acțiune împotriva dvs. pentru compensare.

11. Dreptul de returnare a produselor

11.1. Returnarea produselor se supune legilor în vigoare, precum si unei politici proprii de returnare în anumite cazuri. Toate detaliile despre returnare se regasesc pe pagina dedicata: https://www.sainteriors.ro/pol...
Expeditorul este responsabil de corectitudinea datelor inscrise pe documentul de transport (AWB), cat si de ambalarea corecta a produselor si etichetarea coletelor. Procedura pe care trebuie sa o urmati pentru a returna produsul care urmeaza a fi reparat sau înlocuit este aceeasi ca cea prevazuta la clauza: trebuie sa ne anuntati în scris în termen de paisprezece (14) zile calendaristice, începând cu ziua în care receptionati produsul (sau produsele) sau cu ziua în care ati primit ultimul produs din comanda, prin completarea si transmiterea formularului de retur online sau prin contactarea serviciului nostru de asistenta pentru clienti. Va rugam sa tineti cont de urmatoarele conditii, obligatorii pentru returnare:
• produsele nu trebuie utilizate, taiate sau deteriorate;
• produsele vor fi returnate în ambalajul original nedeteriorat, care face parte integranta din produse;
• produsele trebuie returnate Furnizorului cel tarziu în termen de paisprezece (14) zile calendaristice de la data la care ne-ați notificat decizia dvs. de a anula.
11.2. .Contravaloarea produsului/produselor se va returna clientului in termen de 30 de zile de la data la care produsul/produsele sunt receptionate de catre Maison S&A, in conditiile mentionate mai sus. Clientul va fi responsabil pentru costul returnarii produselor catre noi, cu condiția ca motivul returnarii sa nu fie din cauza unei erori din partea noastra sau a articolului defect.
Va putem deduce din orice rambursare datorata dvs. orice diminuare a valorii produselor returnate cauzate de manipularea produselor dvs.sau a deteriorariii ambalajului original, cu excepția masurilor necesare pentru a stabili caracteristicile, functiile sau natura produselor. În afara celor prevazute în prezentul document, nu veti suporta nicio taxa ca urmare a cererii dvs. de rambursare.
11.3. Dreptul de anulare prevazut în aceasta secțiune 11 nu se aplica: (a) produselor sigilate desigilate de dvs. în urma livrarii, în cazul în care returnarea acestor produse este improprie din motive de protectie a sanatații sau de igiena; (b) produse care includ înregistrari audio sau video sigilate sau software de calculator, daca produsul nu este sigilat dupa livrare; (c) produse realizate conform specificațiilor dvs. sau personalizate în mod clar; sau (d) produsele care s-au amestecat inseparabil cu alte articole dupa livrare

11.4. Multe dintre articolele vândute pe sainteriors.ro sunt realizate special pentru dvs. dupa ce ați plasat comanda. Vânzatorul accepta, în general, retururi la multe articole care nu fac obiectul unei productii la comanda. Nu vor fi acceptate returnari sau schimburi pentru urmatoarele articole, cu excepția indicarii pe fiecare pagina de produs. De exemplu, vânzarile urmatoarelor articole sunt considerate finale:
• Produse personalizate
• Produse achizitionate realizate la comanda
• Produse taiate la comanda pe un metraj specific (tesaturi), decit daca se observa defecte sau neconformitati inainte de taierea/ confectionarea produsului.
• Role de tapet desfacute (decit daca se observa defecte sau neconformitati inainte de taierea produsului)
• Produse din materiale rare sau pretioase (puf de gasca eiderdown)

Atentie! Costurile de transport in cazul produselor returnate in termenul legal (14 zile) vor fi
suportate de catre client.

12. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe SAINTERIORS sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii. Acordul poate fi exprimat atat expres, prin comunicarea fara echivoc a acestuia, in orice mod, catre reprezentantii SAINTERIORS, cat si tacit, prin achizitionarea unui produs/produse. In cazul in care aveti probleme legate de o comanda, iar departamentul Comenzi (concierge@sainteriors.ro) nu va poate ajuta, puteti apela pentru conciliere interna gratuita la 0745.76.86.75