FAQ

1. Aveți doar perdele, draperii și tapet?

Nu. Avem peste peste 6000 de produse din categoria decorațiuni/design de interioare de lux (însemnând maxim de calitate, design armonios, confort și durabilitate), atent selectate de la manufacturi Europene cu tradiții de secole în domeniul decorațiunilor de interior.


2. Oferiți inclusiv servicii de design interior, pe lângă produsele de pe site?

Da. Dacă sunteți din București, (sau la o distanță rezonabilă atât pentru dvs. cât și pentru echipa noastră) pe baza măsurătorilor exacte făcute de noi - și a dorințelor dvs. - facem selecții și propuneri în acest sens.


3. Ce putem găsi/vedea la sediul S&A Interiors?

Puteți atinge și vedea cele mai vaste colecții de țesături pentru perdele, draperii, tapițerie, pasmanterie, cât și colecții de tapet, și multe alte obiecte de decor pentru casă și birou. De asemenea, puteți mirosi parfumuri pentru casă sau birou, puteți testa perne sau pilote, pahare, seturi de porțelan, și multe alte piese.... sau puteți consulta – alături de Andreea Drăgoi & membrii ai echipei S&A Interiors – diverse cataloage din care, împreună, putem selecta obiecte de decor pentru spațiile dorite.

4. Produsele S&A Interiors sunt disponibile doar online?

Nu. O bună parte le puteți vedea și atinge la sediul nostru - în care vă așteptăm cu drag - de pe Strada Spătarului, Nr. 36 (Colț cu Str. Corbeni), într-unul din vechile cartiere centrale Bucureștene: Cartierul Armenesc.


5. Cât costă consultanța (proiectul) pentru amenajarea unui spațiu/interior?

Nu vă costă nimic!* 

Noi lucrăm în felul următor: 

1. În urma solicitării dvs., D-na Andreea Dragoi/Echipa S&A Interiors vine în spațiul pe care doriți să-l amenajați/decorați. Tot dânsa face măsurători precise pentru stabilirea cantităților necesare (materiale pentru confecționarea perdelelor și draperiilor, tapițerii, sau role/metrii liniari de tapet - dacă este cazul), cât și ale selecțiiei obiectelor decorative potrivite cu stilul și spațiul/spațiile dvs. 

2. Deplasarea echipei S&A Interiors către spațiul/spațiile dvs., măsurătorile necesare stabilirii ofertei/propunerii noastre, cât și selecția materialelor/obiectelor potrivite costă: - 200 RON* în București - 400 RON* în afara Bucureștiului (valabil pentru o distanță de 100/120 km departare de București) 

_______________  

* ambele sume se scad din suma totala a comenzii finale a dvs. - bineînțeles, în cazul în care lucrăm împreună pe tot parcursul proiectului.


6. S&A Interiors se ocupă inclusiv cu montajul draperiilor, al perdelelor sau al tapetului?

Deși nu avem echipe proprii de montaj - montajul, în general, nu face obiectul activității noastre comerciale - vă recomandăm echipe specializate în domeniul acesta, cu care colaborăm foarte bine. De asemenea, supervizăm montajul final (cât și fiecare fază a procesului de creație în atelierele de croitorie, sau ateliere de prelucrare a șinelor, storurilor, diverse profiluri, etc. - cu care lucrăm) de cele mai multe ori la locația dvs.


7. Ce proveniență au produsele dvs.?

Toate produsele propuse de S&A Interiors, offline și online, sunt atent selecționate de D-na Andreea Drăgoi (Proprietar, Designer de Interior & Master of Fine Arts) de la colaboratorii noștri, manufacturi din Europa, studio-uri de creație și design (de obicei afaceri de familie) - cu tradiții de secole în domeniul decorațiunilor de interior. Este important de specificat că majoritatea obiectelor prezentate sunt realizate manual, de către artiști specializați. Fiecare partener are o scurtă prezentare în site-ul sainteriors, la rubrica "Partenerii Noștri".


8. Ce înseamnă "Design Interior & Accesorii de Lux"?

Maximum de calitate posibilă, design armonios, funcționalitate cât și durabilitate în timp. Asta înțelegem noi prin "lux" sau "de lux". Pentru a ilustra mai bine vă oferim un exemplu: - Obiectele și decorațiunile de interior alese pentru noi înșine în urmă cu 16 ani... azi arată la fel, și funcționează la fel de bine. Din punctul nostru de vedere termenul "lux" sau "de lux" se referă la un nivel de calitate pe care o apreciem, la care aspirăm continuu, pe care o propunem ca stil de viață, și de care ne înconjurăm - deliberat - cu fiecare ocazie


9. Faceți doar proiecte rezidențiale; case, apartamente?

Nu. Amenajăm/decorăm orice spațiu/interior în care suntem invitați să participăm cu experiența, cunoștințele sau obiectele propuse. Pe lângă case/apartamente, în portofoliul nostru există proiecte foarte diverse: - cafenele, - magazine, - recepții diverse, - bănci, - hoteluri/pensiuni, - cazinouri, - săli de fitness, - clinici medicale - saloane de cosmetică/frumusețe etc


10. Putem măsura/stabili cantitățile necesare singuri (țesături pentru perdele și draperii, role/metri liniari de tapet) - sau obiecte dorite - urmând să vă trimitem prin e-mail (sau whatsapp) măsurătorile, cantitățile/informațiile necesare?

Desigur. Pentru a vă fi de ajutor în cel mai eficient mod, includeți, vă rugăm, și imagini cu spațiile pe care doriți să le decorați/amenajați.