Filtre
Pret
Brand
Material
Culoare
Pret

Lei  –  Lei

  • 2029Lei
  • 9097Lei
Brand
Material
Culoare

Bibliorafturi

Accesoriile de birou din colectia Phil Tabacco by Giobagnara sunt acele articole pe care le vei indragi de la prima atingere. Te ajuta sa mentii biroul ordonat si sa iti orientezi atentia asupra altor lucruri mai importante. Gratie designului clasic accesoriile create in stil Phil isi gasesc locul cu usurinta in orice birou bine optimizat. Calitatea exceptionala a fiecarei piese din aceasta colectie este data de atentia acordata detaliilor executate manual cu maiestrie. Pielea aleasa de specialistii italieni pentru colectia Phil este de vitel si este supusa unor etape speciale de prelucrare care sporesc durabilitatea. 

Accesoriile ce poarta amprenta Gio Bagnara pot fi exploatate in deplina siguranta perioade indelungate, suprafetele lor nu se zgarie si nu se modifica la contactul cu apa. Finisajele pieselor din colectia Phil Tabacco sunt concepute inteligent pentru a evidentia stilul contemporan. 

 Stim ca pui pret pe originalitate, de aceea te invitam sa creezi colectia ta proprie de accesorii pentru birou in stil Phil.  Indrazneste, combina si defineste-ti stilul cu obiecte de birou personalizate care te reprezinta.