Despre noi

Suntem artisti reprezentanti ai unui stil de viata ce onoreaza mintea creativa a fiecaruia dintre noi. Selectionam atent produse si parteneri pentru a inspira continuu si pe alti iubitori de frumos.

Suntem creatori de curente si stari cu standarde fara compromis si introducem produse premium în experiența vieții de zi cu zi. Avem tendințe naturale catre perfectionism si dorim maxim de calitate, în timp ce largim permanent limitele excelentei.

In aproape doua decenii de activitate, am reusit sa aducem bucurie in viata a mii de oameni. Ne simtim fericiti si onorati ca alegi sa te bucuri de ideile noastre si de produsele recomandate de noi. 

Iubim tot ceea ce este frumos, rafinat si elegant. Din 2004 am reusit sa imbunatatim viata a mii de oameni cu ideile originale si produsele exceptionale pe care le promovam. Pentru ca bunastarea personala este influentata direct de ambient, suntem alaturi de tine si te asistam sa dai frau liber imaginatiei. Amenajarea si decorarea locuintei este o sarcina complexa si placuta, de aceea iti suntem alaturi, venind cu solutii originale si inovatoare pentru amenajarea si decorarea incaperilor, astfel ca fiecare spatiu sa aiba o amprenta unica, dominata de bun gust si eleganta.

Scopul nostru este de a aduce in viata ta acele lucruri care vor transforma orice activitate intr-un eveniment deosebit. Ne dorim sa iti oferim posibilitatea de a te bucura de lucruri frumoase, cu personalitate, multe din ele unice si create manual de maestri din domeniu. Punem pret pe calitate, istorie, traditii si personalitate si venim cu solutii distincte de amenajare pentru dormitoare, livinguri, bai, bucatarii si nu numai. Suntem alaturi de tine cand vrei sa oferi un cadou special persoanelor dragi, dar si cand vrei sa te bucuri de un ambient cald, distins, creat cu ajutorul accesoriilor. 

Ca si tine, iubim frumosul si punem pret pe calitate si traditie, de aceea colaboram doar cu manufacturieri consacrati in domeniu. Pentru acest site ne-am concentrat sa gasim si sa aducem obiecte speciale, majoritatea din materiale naturale sau pretioase, lucrate manual in ateliere si fabrici din Europa, unele dintre ele cu vechime de peste o suta de ani. Printre partenerii nostri se numara companii de prestigiu precum Robbe & Berking, Forge de Laguiole, Artel, Nobilis, Osborne and Little, Lelievre Paris, Brinkhaus, Marzotto Home, Giobagnara, Sieger by Fürstenberg, Moser, Rabitti 1968, Pigment France si altii. Piesele care ies din mainile acestora pot fi considerate adevarate opere artistice care atrag privirile prin detalii minunate, design, calitate si in acelasi timp functionalitate.

Te invitam sa alegi din colectiile noastre decoratiuni care iti pun in valoare spiritul liber, obiecte care contribuie la realizarea unui ambient distins, cald si primitor. De asemenea, iti punem la dispozitie si accesorii care condimenteaza, prin sarmul caracteristic, activitatile cotidiene.

Sustinem calitatea si te ajutam sa aduci bunul gust in locuinta ta!