Sieger by Fürstenberg


Castelul Harkotten, din Sassenberg, Germania, este atât sursa de inspiratie cât și sediul central al agenției multifațetate de design SIEGER. Este o companie a familiei de aristocrati cu aceelași nume, care se bucură de nenumărate creații iconice în universul de design interior pentru produse premium, focalizate în special pe obiecte de masă și uz casnic.

După decenii de experiență în proiecte de design multidisciplinar de succes, în 2005, frații Christian și Michael Sieger au decis să lanseze propriul brand: Furstemberg. Astfel, cei doi colaborează doar cu parteneri care le împărtășesc standardele de înaltă calitate și nivelul de conștiință culturală de care se bucură și pe care le împărtășesc prin designul produselor pe care le creează.

De exemplu, colecțiile unice de porțelan sunt produse în parteneriat strâns cu Porzellanmanufaktur FÜRSTENBERG, în studiourile căreia fiecare piese este realizată manual. Colecțiile excepționale rezultate din acesta viziune sunt utilizate în apartamente private, iahturi, restaurante de lux și hoteluri de cinci stele.

„O cupă de porțelan este trecută printr-o sută de mâini.”... se afirmă cu mândrie, pasiune și precizie, de aproximativ trei secole - peste 270 de ani mai exact - la Furstemberg, Saxonia Inferioară, în Germania.

Perfecțiunea până la ultimele detalii este posibilă doar pentru că, chiar și astăzi, majoritatea producției de porțelan se bazează în continuare pe lucrări manuale. Micile detalii sunt cele care dezvăluie adevărata măiestrie - și oferă porțelanului FÜRSTENBERG valoarea sa deosebită. Căni cu pereți dubli, cu pereți interiori și exteriori, fini și subțiri, care pot fi asamblați doar manual. Modele care se amestecă sub mânerele cupelor din porțelan sau placare cu aur continuată peste marginea exterioară a unei cupe, pictate doar manual.

De ce ne place:

Datorita atentiei la detalii si a calitatii exceptionale a portelanului precum si a design-ului exclusivist in care se imbina armonius un melanj asiatico - european.

 

Colectia1.045 Lei /BUC
995 Lei /BUC
945 Lei /BUC
895 Lei /BUC
795 Lei /BUC
1.145 Lei /BUC
1.095 Lei /BUC
985 Lei /BUC
945 Lei /BUC
De la: 795 Lei /BUC
Sieger by Fürstenberg Vesela pentru masa TREASURE PLATINUM
De la: 275 Lei /BUC
Sieger by Fürstenberg Vesela pentru masa CA' D'ORO
De la: 365 Lei /BUC
De la: 265 Lei /BUC
Sieger by Fürstenberg Vesela pentru masa EMPEROR'S GARDEN
De la: 299 Lei /BUC
Sieger by Fürstenberg Vesela pentru masa WUNDERKAMMER
De la: 342 Lei /BUC
Sieger by Fürstenberg Vesela pentru masa TREASURE GOLD
De la: 363 Lei /BUC
De la: 210 Lei /BUC
Sieger by Fürstenberg Canute espresso "BLACK RUSH"
De la: 1.090 Lei /BUC
De la: 247 Lei /BUC
De la: 695 Lei /BUC
De la: 990 Lei /BUC
De la: 795 Lei /BUC
De la: 851 Lei /BUC
851 Lei /BUC
De la: 317 Lei /BUC
De la: 570 Lei /BUC
Sieger by Fürstenberg Frapiere din portelan FACES
De la: 3.513 Lei /BUC
De la: 1.430 Lei /BUC