Pled multicolor cu buline si dungi rosii din lana merinos TRIENNIAL

Cod produs: TRIENNIAL-POIS-RIGHE-ROSSO
2.095 Lei /BUC

Linia My Home aduce un omagiu designului prezentat în 1936 la a VI-a Trienala din Milano. Reinterpretând modelul istoric, modelul este inspirat din formele armonioase ale naturii și este îmbrăcat în mai multe câmpuri de culoare. Pledul Triennial adauga patului o senzatie de moale, obținută printr-un proces îndelungat de finisare. Un accesoriu prețios, perfect pentru a oferi locuinței și locuitorilor săi un moment de pură plăcere.

Pledul Triennial este realizat 100% din lână merinos extrafină, o fibră naturală de înaltă calitate. Procesele lungi de finisare ii dau aspectul unei pături tradiționale, oferind în același timp senzatia de moliciune la atingere. Prelucrarea fibrelor naturale fine necesită cunoștințe tehnice specifice, măiestrie și sensibilitate. Perfect pentru a îmbrăca o casă de toamnă sau iarnă, produsul este inspirat dintr-un stil modernist de puncte și dungi la scară largă. Combinând materialul și culoarea, nuanțele folosite generează un efect de bloc de culoare vibrant. Rezultatul unei sensibilități puternice de măiestrie și al unei tehnici rafinate de-a lungul anilor, pătura dă o nouă viață unuia dintre produsele iconice ale Lanerossi.

Are o greutate de 350 gr / mp.

Pled din 100% lana merinos extrafina. Certificarile WOOLMARK si OEKO-TEX standard 100 garanteaza calitatea si respectul pentru mediu.

Material: 100% Lana Merinos Superfina
Culoare: Multicolor
Dimensiuni CM: 140 X 200
  COD Disponibilitate Pret  
2.095 Lei
+
Pe stoc la furnizor (livrare 14-21 zile)
+
Pe stoc la furnizor (livrare 14-21 zile)
Concierge

Produse similare

De la: 1.995 Lei /BUC
Culoare: Albastru, Bej, Gri, Portocaliu
De la: 3.595 Lei /BUC
Culoare: Bej, Bleu, Bleumarin, Camel, Galben, Gri, Roz inchis, Turqoise, Verde deschis
3.595 Lei /BUC
2.709 Lei /BUC