Pip Studio


Anke van der Endt a absolvit în 1996 Academia de Design din orașul olandez Eindhoven. Imediat după absolvire a început să lucreze ca designer independent pentru diverse companii. Întrucât Anke își proiectează propriile produse, a decis să își creeze propria etichetă în 2007. Deoarece Pip este alter ego-ul lui Anke, ea a decis să-i acorde lui Pip un rol central. O poreclă din tinerețe: numele perfect pentru marca ei - produse fericite pentru oameni fericiți! Pip își urmărește întotdeauna inima și rămâne fidel intuiției, folosește cele mai bune materiale și își propune întotdeauna cea mai bună marcă. Colecțiile sale sunt întotdeauna conectate între ele, formând o parte complicată a unui univers mai larg. Ceea ce este cu adevărat special este că Pip cucerește inimile și mințile de pretutindeni. Fără să știe asta, lovește un acord universal.

Pip nu este ghidat de modă sau tendințe sau chiar de comerț, face doar ceea ce îi place și găsește frumos și nimic altceva. Acest lucru poate părea controversat și contradictoriu, dar nu este. În cel mai scurt timp, colecțiile sale de mix-and-match au cucerit toate marile magazine de specialitate din toată Europa. Pip Studio face chiar “drumuri” în afara Europei. Este vândut în nu mai puțin de 40 de țări. 

Succesul nu depinde doar de designeri. Partenerii Pip Studio joacă un rol la fel de important. Toți au propria lor abilitate specifică și lucrează împreună cu Anke pentru a crea și distribui o gamă largă de produse. Pip Studio produce următoarele game: îmbrăcăminte pentru casă, îmbrăcăminte confortabilă cu o colecție de vară și iarnă în fiecare an; îmbrăcăminte de plajă: rochii de vară vaporoase, inclusive prosoape de plaja; lenjerie de pat, completată cu o selecție largă de pilote și perne decorative. Lenjerie de baie, halate de baie si prosoape de toate dimensiunile, accesorii pentru baie: genți diverse, perne decorative si alte accesorii pentru casa. 

Colecția de porțelan include, pe lângă cadouri distractive, mai multe colecții continue: Jolie, Royal Collection, Blushing Birds, Love Bids, La Majorelle și Floral.

ColectiaDe la: 289 Lei /BUC
De la: 298 Lei /BUC
De la: 145 Lei /BUC
De la: 224 Lei /BUC
De la: 175 Lei /SET
1.280 Lei /SET
502 Lei /SET
De la: 119 Lei /BUC
253 Lei /SET
De la: 288 Lei
De la: 101 Lei /BUC
De la: 238 Lei /BUC
De la: 75 Lei /BUC
De la: 142 Lei /BUC
De la: 119 Lei /BUC
De la: 119 Lei /BUC
De la: 182 Lei /BUC
De la: 228 Lei /BUC
De la: 142 Lei /BUC
De la: 205 Lei /BUC
136 Lei /BUC