Filtre
Pret
Brand
Culoare (1)
Pret

Lei  –  Lei

  • 465Lei
  • 2710Lei
Brand
Culoare (1)

Accesorii DraperiiPasmanteria este acel detaliu care conteaza, detaliul mic care transforma ceva simplu in ceva mai pretios .

Colectiile noastre de cuprind elemente de pasmanterie decorativa: lezarde, franjuri, galoane, ciucuri , benzi de fronsare, clasice sau moderne, intr-o multitudine de culori. Cum spuneam sint acele elemente de detaliu care personalizeaza o draperie sau perdea, fie ca e moderna sau clasica. Uneori putem coase pe marginea unei tesaturi un simplu snur care va transforma un material banal intr-unul sofisticat.

Lucram cu unii dintre cei mai buni furnizori din Europa, cu istorie si traditie in spate, sau cu designeri mai noi dar foarte creativi si apreciati. Astfel cu aceste pasmanterii puteti adauga detaliile minunate unei draperii sau perdele care sa aduca acel plus de personalizare, pretiozitate si eleganta interiorului dumneavoastra. Spunem pretiozitate deoarece intr-adevar aceste detalii - pasmanteriile- sint rezulatatul unei munci de creatie elaboarata, de multe ori manuala care aduc exact acel necesar sau plus pentru a obtine o imagine sofisticata.