ND Dolfi


Structura și experiența cu care ND Dolfi se poate lăuda astăzi sunt rezultatul a zeci de ani de experiență în domeniul producției de artă majolică. Un început care are loc în 1941, de mâna lui Giovanni Dolfi, chiar în acel castel care domină Montelupo; până în 1994, fiul său Silvano decide să înceapă o companie independentă. Astfel s-a născut Ceramica ND Dolfi care, după câțiva ani, datorită creditului și stimei obținute pe piața internațională, face o alegere suplimentară de calitate: crearea unei fabrici moderne și spațioase, precum cea în care se află astăzi.

Urmând pasii lui Silvano Dolfi care a condus compania până în 2009, premiată de regiunea Toscanei cu o medalie de aur a Master Craftsman, fiicele Daria și Natalia, împreună cu soțul ei Carlo, conduc astăzi fabrica prin toate etapele procesării.

Iubirea pentru materie, respectul pentru tradiție și dorința de a experimenta pun in miscare în fiecare zi toate fazele de prelucrare, de la primul contact cu lutul până la ultimul foc.

„Produsele noastre nu urmează piața sau încearcă să o anticipeze, sunt rezultatul dragostei pentru această profesie și a căutării constante a noutății care ne conduce. Ne simțim copiii unei tradiții seculare, dar suntem atenți la gustul de astăzi, comparându-ne întotdeauna cu dorințele clienților noștri."

De fapt, atât în producția directă, cât și în showroom-ul particular, ND Dolfi este întotdeauna în contact direct cu clientul. De fiecare dată, ai certitudinea unui nou produs artizanal, născut din ani de experiență și mâini expert.

Colectia