Moser


În urmă cu mai bine de 160 de ani, talentatul gravor ceh Ludwig Moser a inspirat viața în cristalul Moser și astfel a încântat lumea. Pe lângă folosirea tehnologiei tradiționale de făurire a sticlei, talentul și arta sa au conferit colecțiilor unicitatea și frumusețea lor. De atunci, cristalul Moser a fost mereu prezent la nunți regale, la diverse adunări ale elitei politice și a fost căutat de oamenii cu gust rafinat din întreaga lume.

Brand tradițional ceh unic în întreaga lume, colecțiile Moser sunt adevărate piese de artă. Sticla exclusiv lucrată manual de sticlari artizani, face ca fiecare bol, vază sau alt obiect Moser sa fie un original autentic. Proprietățile unice ale fiecărei piese sunt rezultatul artei de modelare a sticlei topită la cuptor, la temperaturi de 1300 ° C, cioplirea manuală a matrițelor din lemn, tăierea, vopsirea, aurirea sau lustruirea aurului și luni de muncă pline de răbdare si pasiune pe gravuri artistice.

Se spune că până și apa are un gust mai bun atunci când este băută dintr-un cristal Moser.
Acest lucru se datorează faptului că Moser produce exclusiv cristal fără plumb, prietenos atât cu mediul, cât și pentru sănătatea meșterilor știclari sau a clienților Moser. Spre deosebire de sticla cu plumb fabricată cu mașini industriale, piesele Moser au margini frumos ascuțite și reflectă lumina într-un mod minunat.

Rețetele atent păzite, derivate din compoziția de pietre prețioase, oferă pieselor Moser o gamă inimitabilă de culori hipnotice. Interacțiunea magică de lumină, umbră și reflecție pot împodobi orice interior, pentru orice ocazie.

Renumele Moser se bazează pe meșteșugul artistic al maeștrilor sticlari, tăietori, pictori și gravori. În Karlovy Vary, generații întregi de artiști în sticlă s-au ridicat pe moștenirea lăsată de Ludwig Moser și fiii săi. Arta lor ascunde ani de muncă la cuptoarele pentru sticlă și în atelierele de tăiere și gravare. Talentul lor artistic și pasiunea lor pentru meșteșugul lor sunt perfect aliniate cu sloganul: Arta Imposibilului.

Pentru mai multe informații, întrebări, sau comenzi speciale, vă rugăm să ne contactați telefonic sau să ne trimiteți un e-mail.

ColectiaNu exista produse in aceasta sectiune