Mepra


Mepra a fost creat în 1947, dar povestea antreprenorială a familiei Prandelli începe cu mulți ani mai devreme. În 1901, frații Bortolo, Francesco și Giovanbattista creează prima afacere de familie, Prandelli, în Valea Lumezzane de pe malul râului Gobbia pentru a folosi energia cinetică a apei, care ar permite funcționarea utilajelor.

Fabrica companiei producea pentru alții și, în timpul primului război mondial, realiza gloanțe pentru armata italiană. Odată cu sfârșitul războiului, fabrica a trebuit convertită la alte utilizări, iar cei trei fii ai lui Gianbattista - Pietro, Felice și Giacomo - au creat Mepra, acronim pentru Metallurgica Prandelli (lit. Prandelli Metallurgical).

Primele cuptoare au fost instalate în exterior, deoarece materialul care trebuia topit în timpul războiului și postbelic conținea impurități din apă și pulbere de armă. În 1950, frații au decis să dedice jumătate din producție tacâmurilor din oțel inoxidabil. A avut un succes imens și în 1953 au decis să întrerupă cu totul producția de tacâmuri din alamă.

Anii următori au adus o creștere constantă și succes, Mepra reusind să extindă gama de produse de-a lungul anilor, cu vesela mai întâi, urmată de primele aparate de cafea și, în cele din urmă, produse din oțel inoxidabil placate cu argint.

Astăzi Mepra este o companie cu o prezență mondială, exportând produsele și desenele sale în fiecare țară din lume. Mepra este o companie care își inovează continuu procesele și produsele, recomandând un catalog general cu peste 8.000 de produse. Inovația înseamnă a putea prezenta piețelor o nouă colecție pe an. Inovație în design, datorită colaborării profitabile cu unii dintre cei mai importanți designeri italieni, cum ar fi Angelo Mangiarotti, și datorita designerilor mai tineri și talentați care lucrează la Mepra.

Astăzi, produsele Mepra apar pe mesele celor mai prestigioase hoteluri din lume, a mai multor restaurante premiate și in sute de mii de case
rezidentiale. Cu noul nostru magazin online, puteți aduce acum cu ușurință o bucată de istorie Made in Italy la masa dvs.

De la Mepra vă aducem trei generații de tradiție italiană, design și stil de viață. Fabricat in Italia.

ColectiaDe la: 521 Lei /BUC
De la: 325 Lei /BUC
De la: 881 Lei
De la: 127 Lei /BUC
De la: 827 Lei
De la: 105 Lei /BUC
De la: 113 Lei /BUC
De la: 1.170 Lei
De la: 113 Lei /BUC
De la: 37 Lei /BUC
De la: 2.953 Lei
De la: 113 Lei /BUC
De la: 990 Lei
827 Lei /BUC