Lizzo


Stilurile noastre diferite de țesături stimulează emoțiile umane. Culorile și texturile noastre hipnotizante nu pot trece neobservate, provocând cele mai mișcătoare reacții. O senzualitate aproape imperceptibilă înconjoară colecțiile noastre. Interioarele create meticulos de decoratorii din întreaga lume evocă diferite senzații de mister, creativitate și spiritualitate. În esență, Lizzo reprezintă o cultură textilă care se amestecă perfect cu scopul de a face ca o bucată de țesătură să stimuleze emoțiile oricărui spectator sensibil la design și stil.

Acest spirit de întreprindere, care a fost întotdeauna o caracteristică de frunte a companiei, continuă în realizările sale si în adaptarea la nevoile și tendințele pieței.

Filozofia centrală Lizzo unește dragostea pentru cele mai frumoase țesături și texturi de calitate, cu o dedicație intensă pentru a-și servi întotdeauna clienții. Filozofia companiei poate fi încapsulată în trei maxime distincte: căutarea pentru cele mai pure și mai naturale textile, fără orice impuritate, dezvoltarea colecțiilor care să inspire interioare senzuale si satisfacerea celor mai pretențioși clienți, care doresc o personalitate unică pentru casa lor. Modul lor de a interpreta tendințele modei în mediul de acasă, prin creativitate și calitatea designului combinat cu un răspuns rapid la nevoile pieței, le-a permis să se extinda rapid pe plan internațional și să experimenteze o acceptare remarcabilă a noilor noastre idei în materie de textile. Succesul colecțiilor rezidă în capacitatea de a recunoaște și a asimila schimbările constante ale lumii modei, continuând în același timp să creeze noi colecții care să satisfacă pe deplin cele mai
profunde dorințe ale clienților.

Brandul LIZZO s-a născut în 1999 fiind susținut și motivat de Jose Angel Climent. Obiectivul său principal ca editor textil a fost întotdeauna decorarea la standarde ridicate ca o alternativă elegantă de avangardă. Cu tendințe rafinate și eclectice, stil natural și elegant, LIZZO satisface pe deplin nevoile celor mai pretențioși designeri de interior din întreaga lume. Colecțiile inspirate, pline de culoare și textură, sunt cu siguranță rezultatul unei cercetări exhaustive de-a lungul anilor, care a poziționat marca printre cei mai buni editori europeni de textile. Din acest motiv, fiecare sezon aduce noi cerințe de creație în funcție de tendințele pieței.

Aceste cerințe pot fi satisfăcute datorită noilor colecții inovatoare care recreează atmosfere idilice ale caselor confortabile. Stilul și personalitatea particulara caută întotdeauna să fie avangardiste, dar fără a pierde atingerea personală care îl caracterizează pe Lizzo.

ColectiaDraperie / Tapiterie din in LINNET
10%
1.135 Lei De la: 1.021 Lei /ML
Culoare: Albastru denim, Albastru deschis, Antracit, Bej, Bej inchis, Bej nisip, Bej pamant, Bleu, Galben mustar, Grej, Gri, Kaki, Negru, Off white, Roz, Teracota, Verde, Vernil
Tapiterie din in si bumbac cu efect antichizat, JARAPA
10%
1.015 Lei De la: 913 Lei /ML
Culoare: Bej, Bej nisip, Mustar, Verde
Latime produs: 135 CM
De la: 895 Lei /ML
Culoare: Crem, Gri, Portocaliu
Latime produs: 135 CM
De la: 855 Lei /ML
Culoare: Bej, Crem, Gri
Latime produs: 315 CM