Lanerossi


Din 1817, Lanerossi a proiectat și a confectionat produse textile pentru interioare din materiale pure, naturale, incluzând toate categoriile de lână, pe care și astăzi artiștii Lanerossi o lucrează cu grijă și atenție meșteșugărească de artizani autentici. Procesele meticuloase vizează crearea unor piese fine si practice, care îmbogățesc viața de zi cu zi. La Lanerossi creativitatea este o valoare fundamentala, evidentiata prin colectiile de lenjerie și accesorii din țesături deosebite, atât sezoniere, cât și clasice. Păturile, șalurile, așternuturile și pernele decorative de înaltă calitate îmbunătățesc aspectul și senzația oricărei camere.

Materiale durabile de înaltă calitate, practici de proiectare și metode de producție artizanale - tradiționale - sunt la baza filozofiei companiei. Cercetarea continuă în proiectarea produselor este combinată cu experiență, tradiție și dorința de a împinge industria spre viitor. Structura companiei este una verticală, asigurând o atenție deosebită la detaliile fiecărui produs, monitorizând fiecare etapă a lanțului de producție 100% intern. Fondată de Alessandro Rossi în regiunea Veneto a Italiei, Lanerossi rămâne fidelă celor peste 200 de ani de experiență în textile pentru casă, menținând în același timp o perspectivă internațională.

Stabilirea unor relații de lungă durată cu clienții, angajații, colaboratorii și planeta sunt valori cheie la Lanerossi. Colaborări cu artiști, designeri și creativi respectați precum Fortunato Depero, Bruno Munari, studioul Bob Noorda și Unimark International, studioul de publicitate al lui Armando Testa, Pino Tovaglia, Salvatore Gregorietti și Claudia Morgagni, cât și continuitatea în abordarea experimentală a companiei Lanerossi continuă să impună Lanerossi în topul producătorilor de țesături pentru interior, la nivel mondial.

ColectiaDe la: 1.995 Lei /BUC
Culoare: Albastru, Bej, Gri, Portocaliu
De la: 1.152 Lei /BUC
Culoare: Albastru, Bej, Crem, Galben, Orange
Pled  din casmir EVEREST
10%
3.595 Lei De la: 3.235 Lei /BUC
Culoare: Bej, Bleu, Bleumarin, Camel, Galben, Gri, Roz inchis, Turqoise, Verde deschis
Pled  din casmir EVEREST
10%
3.595 Lei 3.235 Lei /BUC
6.436 Lei /BUC
Patura bej din casmir si lana merinos COURMAYEUR
10%
3.645 Lei 3.280 Lei /BUC
Patura gri din casmir si lana merinos COURMAYEUR
10%
3.645 Lei 3.280 Lei /BUC
Patura alba din casmir si lana merinos COURMAYEUR
10%
3.645 Lei 3.280 Lei /BUC
1.595 Lei /BUC
1.595 Lei /BUC
1.595 Lei /BUC