Houles


Fondată în 1928, Félix și fiul său André Houlès au înființat compania mamă, în inima Parisului, în zona Faubourg Saint-Antoine, 18 rue Saint-Nicolas, districtul tradițional pentru tapițeri, designeri de interior și arhitecți. În anii treizeci, Suzanne și Pierre Houlès vor transforma această afacere de familie franceză într-o companie internațională și, în cele din urmă, o vor transfera copiilor lor. Astăzi, compania este administrată cu mare pasiune și entuziasm de către președintele său Philippe Houlès, fiind învăluit în lumea decorațiunilor de interioare la o vârstă fragedă.

Inițial, angrosiști de articole de tapițerie, Houlès și-a dezvoltat de atunci afacerea pentru a se specializa în crearea de colecții de ornamente și pasmanterie high-end, fiind acum cunoscut ca lider mondial în acest domeniu. 

"Clienții noștri sunt magazine de decorații, tapițeri, arhitecți, designeri de interior și birouri de proiectare, care lucrează la proiecte rezidențiale de înaltă calitate (case private și case din oraș), precum și proiecte contractuale (restaurante, hoteluri de lux) și proiecte publice (muzee, teatre, etc). Creațiile Houlès sunt deseori selectate pentru decorarea palatelor și a castelelor precum Le Château de Versailles sau Rezidențele prezidențiale din Franța și străinătate. De asemenea, compania participă la multe lucrări de restaurare a unor monumente istorice de prestigiu, cum ar fi Teatrul Bolshoi din Moscova."

De-a lungul anilor, datorită design-urilor și serviciilor sale de înaltă calitate, Houlès a câștigat un prestigiu mondial. Datorită filialelor sale din Marea Britanie, în Statele Unite ale Americii, în Italia, în Germania și datorită rețelei sale largi de agenți și distribuitori comerciali, Houlès este prezent în mai mult de 160 de țări, cu reprezentanțe proprii, dintre care 2 la Paris, Dubaï, New-York și Londra.

Pe lângă prezența sa pe plan internațional, Houlès participă la evenimente internaționale extraordinare precum PARIS DECO OFF, BEL ETAGE, INTIRIO, HEIMTEXSUISSE, MUNICH STOFF FRÜHLING sau LONDRA DESIGN WEEK. Întotdeauna noi creații de ultimă generație, expresii cu exactitate istorică, deschidere către tendințele actuale în decorare ... și o prezență puternică la nivel mondial ... Povestea Houlès continuă, cu pasiune și ambiție, de aproximativ un secol...

ColectiaDe la: 465 Lei /BUC
Houles Ciucuri ONIX
De la: 725 Lei /BUC
De la: 1.575 Lei /BUC
De la: 882 Lei /BUC
De la: 990 Lei /BUC
De la: 1.980 Lei /BUC
De la: 1.315 Lei /BUC
De la: 1.325 Lei /BUC
De la: 1.645 Lei /BUC
De la: 1.205 Lei /BUC
De la: 1.635 Lei /BUC
De la: 589 Lei /BUC
1.590 Lei /BUC
1.590 Lei /BUC
1.590 Lei /BUC
1.590 Lei /BUC
1.590 Lei /BUC
1.590 Lei /BUC
1.590 Lei /BUC
1.590 Lei /BUC
1.590 Lei /BUC
1.590 Lei /BUC
1.590 Lei /BUC
725 Lei /BUC
725 Lei /BUC
725 Lei /BUC
725 Lei /BUC
725 Lei /BUC