Giobagnara


Eleganță și lux lipsit de ostentație. Aceasta ar fi o definiție, pe scurt, a creațiilor Giobagnara care vă stau la dispoziție într-o paletă de culori neobișnuită și aproape nelimitată. Toate piesele sunt din piele și piele de căprioară și sunt realizate manual la cele mai înalte standarde de calitate, printr-o tehnologie tradițională marca Giobagnara, combinata cu tehnologii de ultimă generație. Produsele create prin aceste tehnologii combinate sunt rezistente la apă și nu se zgârie, lucru ce le asigură o folosință îndelungată.

Giorgio Bagnara a fondat B Home în 1999. În 2014, fondatorul italian a redenumit brandul GioBagnara producând accesorii și mobilier exclusiv pentru casă, îmbrăcate în piele de calitate folosită în lumea modei. Toate produsele GioBagnara sunt realizate integral manual în Italia. Colecția extinsă de la GioBagnara variază de la obiecte decorative elegante și accesorii pentru birou până la ornamente pentru masă și mici piese de mobilier din piele. Designerii de interior, de iahturi sau de hoteluri de tip boutique apreciaza capacitatea și flexibilitatea GioBagnara de a produce piese personalizate care îndeplinesc cerințele individuale ale proiectelor lor de design.

Clienții pot decide inclusiv culoarea de cusătura pe care o doresc. Alegerea pielii este, ca și în cazul culorilor, aproape nelimitată. Se pot comanda produse personalizate dintr-o selecție de 300 de tipuri diferite de piele și scheme de culori. Sunt disponibile și tipuri exotice de piele, cum ar fi pielea de pisica de mare, care are o suprafață granulata și ușor strălucitoare. GioBagnara produce obiecte cu design atemporal, confecționate din piele. Un design clasic de la GioBagnara sunt tăvile din piele Shine. Asa cum am mentionat și mai sus, pielea este rezistentă la apă si nu se zgarie. 

Unele dintre obiectele favorile ale designerilor de interior sunt cutiile multicolore Harris și cosurile pentru depozitare Ravenna, Verona și Delta. Hotelurile de lux apreciaza elegantele suporturi flexibile pentru bagaje, care sunt foarte ușor de deschis.

ColectiaDe la: 746 Lei /BUC
De la: 6.938 Lei /BUC
22.043 Lei /BUC
De la: 15.839 Lei /BUC
De la: 12.305 Lei /BUC
De la: 22.934 Lei /BUC
De la: 7.120 Lei /BUC
De la: 14.112 Lei /BUC
De la: 11.625 Lei /BUC
De la: 21.363 Lei /BUC
De la: 8.076 Lei /BUC
Giobagnara Humidoare SANTIAGO
De la: 4.883 Lei /BUC
De la: 1.597 Lei /BUC
De la: 3.155 Lei /BUC
De la: 2.173 Lei /BUC
De la: 2.396 Lei /BUC
De la: 2.409 Lei /BUC
De la: 2.540 Lei /BUC
De la: 707 Lei /BUC
De la: 707 Lei /BUC
De la: 707 Lei /BUC
De la: 707 Lei /BUC