Giobagnara


Eleganță și lux lipsit de ostentație. Aceasta ar fi o definiție, pe scurt, a creațiilor Giobagnara care vă stau la dispoziție într-o paletă de culori neobișnuită și aproape nelimitată. Toate piesele sunt din piele și piele de căprioară și sunt realizate manual la cele mai înalte standarde de calitate, printr-o tehnologie tradițională marca Giobagnara, combinata cu tehnologii de ultimă generație. Produsele create prin aceste tehnologii combinate sunt rezistente la apă și nu se zgârie, lucru ce le asigură o folosință îndelungată.

Giorgio Bagnara a fondat B Home în 1999. În 2014, fondatorul italian a redenumit brandul GioBagnara producând accesorii și mobilier exclusiv pentru casă, îmbrăcate în piele de calitate folosită în lumea modei. Toate produsele GioBagnara sunt realizate integral manual în Italia. Colecția extinsă de la GioBagnara variază de la obiecte decorative elegante și accesorii pentru birou până la ornamente pentru masă și mici piese de mobilier din piele. Designerii de interior, de iahturi sau de hoteluri de tip boutique apreciaza capacitatea și flexibilitatea GioBagnara de a produce piese personalizate care îndeplinesc cerințele individuale ale proiectelor lor de design.

Clienții pot decide inclusiv culoarea de cusătura pe care o doresc. Alegerea pielii este, ca și în cazul culorilor, aproape nelimitată. Se pot comanda produse personalizate dintr-o selecție de 300 de tipuri diferite de piele și scheme de culori. Sunt disponibile și tipuri exotice de piele, cum ar fi pielea de pisica de mare, care are o suprafață granulata și ușor strălucitoare. GioBagnara produce obiecte cu design atemporal, confecționate din piele. Un design clasic de la GioBagnara sunt tăvile din piele Shine. Asa cum am mentionat și mai sus, pielea este rezistentă la apă si nu se zgarie. 

Unele dintre obiectele favorile ale designerilor de interior sunt cutiile multicolore Harris și cosurile pentru depozitare Ravenna, Verona și Delta. Hotelurile de lux apreciaza elegantele suporturi flexibile pentru bagaje, care sunt foarte ușor de deschis.

ColectiaDe la: 571 Lei /BUC
De la: 5.438 Lei /BUC
17.290 Lei /BUC
De la: 12.423 Lei /BUC
De la: 9.650 Lei /BUC
De la: 17.992 Lei /BUC
De la: 5.747 Lei /BUC
De la: 11.067 Lei /BUC
De la: 8.700 Lei /BUC
De la: 16.767 Lei /BUC
De la: 6.130 Lei /BUC
Giobagnara Humidoare SANTIAGO
De la: 3.142 Lei /BUC
De la: 1.240 Lei /BUC
De la: 2.629 Lei /BUC
De la: 1.987 Lei /BUC
De la: 1.870 Lei /BUC
De la: 1.880 Lei /BUC
De la: 1.975 Lei /BUC
De la: 525 Lei /BUC
De la: 525 Lei /BUC
De la: 525 Lei /BUC
De la: 525 Lei /BUC
De la: 1.985 Lei /BUC