Vispring


Povestea noastră începe în 1899 cu inginerul britanic, James Marshall. Când soția sa s-a îmbolnăvit în Canada, James i-a făcut manual o saltea de susținere cu arcuri înfășurate și  învelite în muselină. Ulterior s-a dovedit  invenția acestuia a fost o revelație în materie de confort.

În cele din urmă, s-a întors în Marea Britanie în 1901 și a adus cu el și designul revoluționar. Cu ajutorul oferit de John Nolon și Frederick James, cuplul a decis să producă salteaua la nivel comercial și astfel au infintat Marshall Sanitary Mattress Company.

UN OCEAN DE LUX

În 1911, navele maritime erau un mod de călătorie. Și aici, Vispring (așa cum sunt acum cunoscuți) și-au găsit primele comenzi majore. Confortul personalizat al unei saltele Vispring se potrivește perfect în cabinele și suitele opulente ale celor mai bune nave din lume precum Titanic și Olympic.

FĂCUT NATURAL
Odată cu trecerea anilor, producătorii experti de paturi ai Vispring au început să experimenteze noi umpluturi de saltele. Au introdus mai multe materiale naturale precum păr de cal, bumbac pur și lână Shetland, precum și finisaje de lux - mătase și cașmir. În 1932, Vispring a creat, de asemenea, primul divan din lume.

CÂȘTIGĂRI DE PREMII PRIN PROIECTARE

După zeci de ani de inovație și nenumărate saltele personalizate, Vispring a primit premiul Queen’s for Enterprise în 2012. Premiul onorează orice afacere care a excelat în domeniile comerțului internațional, inovației sau dezvoltării durabile. Este una dintre cele mai importante realizări ale lor.


ColectiaNu exista produse in aceasta sectiune