Tapiterie / Draperie SENSUAL VELVET

Cod produs: CA1639-023
621 Lei /ML
  • Originara din Orient, utilizarea catifelei s-a extins in timpul secolului al XIV lea si in Europa, respectiv Genova, Veneția și Florența. De mult timp rezervată doar elitei, catifeaua a devenit treptat mai accesibila. La fel de populara pe podiumurile marilor couturieri ca și în productia de mobilier, este folosita pentru senzatia placuta, caldura, eleganta, precum și pentru durabilitate.
  • Catifeaua Sensual Velvet este precum si denumirea ei, matasoasa, voluptoasa, foarte placuta la atigere si intr-o mare varietate de culori . Este folosibila atat pentru a reconditiona sau crea anumite piese de mobilier precum si pentru decorul ferestrelor.


  • Are 80.000 de Martindale, ceea ce face aceasta tesatura foarte rezistenta chiar si la uz intens. Disponibila in 34 de culori.
  • Fabricata in Germania. 

Material: 100% Poliester
Culoare: Maro inchis
Latime produs: 140 CM
Model: Uni
Proprietati: Rezistenta la uzura
Stil: Contemporan/ Modern
Tip tesatura: Catifea
  COD Disponibilitate Pret  
621 Lei
+
Pe stoc la furnizor (livrare 7-14 zile)
+
Pe stoc la furnizor (livrare 7-14 zile)
Concierge

Produse similare

De la: 621 Lei /ML
Culoare: Alb, Albastru, Albastru cobalt, Albastru marin, Antracit, Bej, Bleu, Champagne, Citron, Cognac, Crem, Fucsia, Grena, Gri, Kaki, Lila, Maro, Negru, Ocru, Orange, Rosu, Rosu bordeaux, Rosu coral, Rosu inchis, Roz, Roz inchis, Roz vechi, Turquoise, Verde, Verde iarba, Verde inchis, Vernil, Violet