Set de ceai si desert pentru 6 persoane FAZANI - Editie limitata

Cod produs: 81.25886.00.1
13.960 Lei /SET

 • Timp de multe secole, de la descoperirea sa in China, portelanul, asa cum il numeau europenii, a fost venerat ca fiind ceva special: a fost si este un simbol al puterii si al statutului social, a stabilit relatii internationale, a decorat mese si interioare ale caselor si palatelor. 
 • Serviciul FAZANI este un ansamblu armonios, rafinat din portelan. Pasari regale printre flori impodobesc eleganta si delicata forma de portelan Alexandria. Aceasta forma este reprodusa dupa un serviciu din secolul XIX, aflat in prezent la muzeul Hermitage. Solutia compozitionala a fiecarui articol se bazeaza pe o stratificare larga de culoare roz. Culorile blande, dar bogate, ale ornamentului floral completeaza imaginea asociativa a „coltului paradisului”. Va fi un cadou minunat atat pentru cei dragi, cat si pentru partenerii de afaceri.
 • Artista Nelly Petrova a dezvoltat pictura serviciului FAZANI dupa o vizita in rezervatia Astrahan avand ca sursa de inspiratie, speciile rare de pasari care traiesc sau vin temporar in aceasta rezervatie. In campia inundabila a Volgai.  Autoarea a avut, de asemenea, sansa de a contempla inflorirea lotusilor de culoare roz. 
 • Acest set editie limitata, contine douazeci de piese: sase cani de ceai, sase farfurii pentru canile de ceai, sase farfurii pentru prajituri, un ceainic si o zaharnita.
 • Setul este pictat manual si nu se spala in masina de spalat vase.


  Material: Portelan dur
  Culoare: Alb
  Model: Clasic
  Proprietati: Lucrat manual
  Stil: Clasic
    COD Disponibilitate Pret  
  13.960 Lei
  +
  La comanda - aproximativ 6 saptamani
  +
  La comanda - aproximativ 6 saptamani
  Concierge

  Produse similare

  De la: 2.935 Lei /SET
  De la: 200 Lei /BUC
  De la: 210 Lei /BUC
  De la: 240 Lei /BUC
  De la: 210 Lei /BUC