Set 24 tacamuri inox Casablanca, bronz

Cod produs: 1098CB-BRONZO
8.063 Lei /SET
  1. Luxury Art by Mepra, este noul brand, născut din experiența istorică a companiei. Designerii de la Mepra au preluat, au studiat și au dezvoltat gravuri vechi de pe obiecte prețioase, texturi bogate și țesături, legate de reproduceri de artă contemporană, de obicei regasite în lumea modei. Aceste modele au fost reproduse cu rafinament în noua colecție The Luxury Art de Mepra, unde le găsim transformate în obiecte pentru masă.
  2. Oțel inoxidabil cu grosime substanțial mai groasă, vârfurile furculitelor sunt prelucrate în interior pentru a fi performante pe toată durata vieții, iar cuțitele zimtate au fost gandite si lucrate pentru tăierea diferitelor feluri de mancare, fără efort. Se pot spăla în masina de spalat vase.
  3. Setul de tacamuri Casablanca de la Mepra a fost conceput exclusiv de catre arhitectul englez Louise Jenkins. Aceasta colectie de tacamuri se inspira din argintaria produsa in epoca victoriana si eduardiana, cand piesele de tacamuri erau considerate bijuterii care impodobeau masa, adevarate bunuri de frumusete care incantau atat mainile cat si ochii. In acelasi mod, colectia Casablanca a reusit sa transforme un obiect de zi cu zi intr-un obiect de frumusete functionala. Tacamurile Casablanca sunt fabricate din otel inoxidabil 18/10 si pictate manual cu abilitate cu gravator laser electronic.
  4. Setul este compus din:
  5. 6 X lingura mare
  6. 6 X furculita
  7. 6 X cutit
  8. 6 X lingurita
Material: Otel inoxidabil
Culoare: Bronz
Proprietati: Spalare in masina de vase
  COD Disponibilitate Pret  
8.063 Lei
+
Pe stoc la furnizor (livrare 7-14 zile)
+
Pe stoc la furnizor (livrare 7-14 zile)
Concierge

Produse similare