Filtre
Pret
Brand
Material
Culoare
Pret

Lei  –  Lei

  • 3132Lei
  • 21710Lei
Brand
Material
Culoare

Saltele & Toppere

Topper 90 x 200 din puf de gasca TWIN
10%
3.132 Lei 2.819 Lei /BUC
Topper 180 x 200 din puf de gasca TWIN
10%
4.959 Lei 4.463 Lei /BUC
Topper 140 x 200 din puf de gasca TWIN
10%
3.975 Lei 3.577 Lei /BUC
Topper 160 x 200 din puf de gasca TWIN
10%
4.625 Lei 4.162 Lei /BUC
Topper 200 x 200 din puf de gasca TWIN
10%
5.679 Lei 5.111 Lei /BUC
9.930 Lei /BUC
9.320 Lei /BUC
8.390 Lei /BUC
5.550 Lei /BUC
4.785 Lei /BUC

SALTELE DE LUX!

Saltele Brinkhaus

Brinkhaus este o marcă germană tradițională, cu o istorie a companiei care datează din 1847 și reprezintă in continuare o calitate premium germană de încredere. Saltelele Brinkhaus sunt produse de cea mai buna calitate, fabricate exclusiv în fabricile proprii de producție din Germania.

Există o gamă largă de saltele cu arcuri cu diferite niveluri de calitate, cum ar fi arcuri simple, arcuri Bonnell sau arcuri buzunar. Unele dintre saltele de cea mai înaltă calitate din acest segment sunt cele realizate cu arcuri Barrel (tip butoi).

Gradări suplimentare care influențează proprietăți speciale de confort sunt utilizate în cadrul acestui tip de arcuri Barrel de înaltă calitate, de buzunar.

O caracteristică bună pentru evaluarea calității unei saltele cu arcuri Barrel este numărul acestora conținut într-o dimensiune standard de 90 x 200 cm. Cu cât mai multe arcuri contine, cu atat mai bună este capacitatea sa de a se adapta la forma corpului tău și mai mare elasticitatea punctului și flexibilitatea acestuia. Acest lucru îi crește proprietatile de confort.

Deciziile bune necesită timp!

Fă-ți timp pentru a lua decizia și pentru a avea o consultație aprofundată la un magazin specializat. Preferi o saltea fermă sau moale? Ce tip de saltea folosesti in prezent: cu arcuri, spuma sau latex?

Următoarele categorii servesc drept indicator in general:

Nivel de fermitate 1 = moale, pentru persoanele cu o greutate corporală de până la aprox. 60 kg;

Nivel de fermitate 2 = mediu, pentru oameni cântărind până la cca. 80 kg;

Nivel de fermitate 3 = fermă, pentru persoanele cu o greutate corporală de la cca. 80 kg;

Nivelul de fermitate 4 = extra ferma, pentru oameni cu o greutate corporală de la cca. 100 kg.

Atenție: Acest lucru vă oferă o idee foarte generala, dar este posibil să nu fie întotdeauna potrivita pentru fizicul dumneavoastră specific.

Ce face o saltea bună din spumă rece?

Un criteriu de calitate pentru saltelele din spumă rece care face diferenta este densitatea acestora, care trebuie să fie de cel puțin 40 kg/m³.

Ce face o saltea bună cu miez cu arcuri?

Tipul si numărul de arcuri sunt cheia. Caracteristicile esențiale ale saltelelor cu miez cu arcuri sunt numărul și diametrul arcurilor individuale. Cu cât diametrul arcurilor individuale este mai mic, cu atât elasticitatea punctului și „îmbrățișarea” sunt mai mari. Un număr mare de arcuri implică faptul că fiecare arc individual are un diametru mic.

O saltea pentru doi?

Pentru a ține cont de cerințele individuale ale ambilor parteneri de pat, două saltele single sunt mai potrivite pentru paturile duble. O saltea dublă poate perturba un somn liniștit deoarece putem simti fiecare aruncare sau rotire a unui partener de pat.

Ai tendința de a transpira excesiv? Suferi de o afectiune medicala sau o alergie la praful casnic?

Pentru persoanele care transpira excesiv, o saltea cu miez cu arcuri buzunar este adesea cea mai buna alegere, datorita circulatiei excelente a aerului in interiorul miezului saltelei. Cu toate acestea, astazi designul unor saltele din spumă permite de asemenea o circulație la fel de intensivă a aerului, astfel încât salteaua să fie bine ventilată.

Persoanele care suferă de alergii la praf ar trebui să ia în considerare o husă detașabilă pentru saltea, care poate fi spălată la temperaturi de până la 60°C sau mai mari. Sunt disponibile și huse speciale care oferă protecție împotriva acarienilor.

Încercați întotdeauna o saltea nouă cu o pernă și testați salteaua întins pe spate și pe o parte. Dacă umărul se afundă mai adânc în noua ta saltea, poate fi necesar să cumperi și o pernă nouă pentru a asigura un confort optim atunci când stai întins.

Saltele cu 7 zone de confort

Miezul saltelei este împărțit în 7 zone de confort care sunt adaptate cerințelor ergonomice ale diferitelor părți ale corpului. Saltelele împărțite în diferite zone ale corpului asigură o reducere optimizată a presiunii și creează cele mai bune condiții pentru relaxarea corpului în timp ce dormi.

Clima uscată de dormit

Miezul saltelei asigură o bună ventilație și promovează un climat de somn sănătos și uscat pentru un somn confortabil.

Înălțime confortabila

Saltelele cu o înălțime de cel puțin 20 cm sunt cunoscute sub denumirea de „saltele de confort” și oferă cea mai bună reducere a presiunii.

Miez cu 500 de arcuri buzunar

Aceste saltele cu miez de arcuri buzunar (TTFK) conțin 500 de elemente de arcuri pentru o dimensiune a saltelei de 100 x 200 cm. Aceste saltele oferă un nivel bun de confort pentru a susține corpului.

Miez cu 1000 de arcuri buzunar

Aceste saltele cu miez de arcuri buzunar (TFFK) conțin 1000 de arcuri pentru o dimensiune a saltelei de 100 x 200 cm. Aceste saltele oferă un nivel foarte bun de confort pentru susținerea corpului.

Miez cu 2000 de arcuri buzunar

Aceste saltele cu miez de arcuri buzunar (TFFK) conțin 2000 de arcuri pentru o dimensiune a saltelei de 100 x 200 cm. Aceste saltele oferă un nivel excelent de confort pentru susținerea corpului.

Proprietăți de îngrijire

O husă de saltea cu fermoar pe toate cele 4 laturi care poate fi separată. Aceasta înseamnă că partea superioară și inferioară a husei pot fi spălate separat, pana la 60°C.

Raportul calitate-preț este important si nevoile dvs. personale de confort ar trebui să fie factorul decisiv. Saltelele există într-o varietate foarte mare de niveluri de calitate și intervale de preț și, prin urmare, „clasa lor de performanță” variază, de asemenea, semnificativ. Totuși, și aici, calitatea bună are un preț.

Densitatea (abreviată la D) este un criteriu de calitate specific spumei materiale. Este important pentru spuma de confort, spuma rece, memorie saltele din spumă, latex și gel. Toate materialele din spumă sunt realizate a unor cantități specifice de pungi de aer sau pori și a masei brute a materialului. Densitatea reflectă acest raport dintre material și buzunare de aer în raport cu un cub de spumă de 1 m³ în dimensiune. Densitatea (D) este un tip de indicator cheie care oferă informații despre durabilitate sau longevitatea unei saltele. Cu cât densitatea este mai mare, cu atât este mai buna durabilitatea și calitatea spumei utilizate. Saltelele bune din spumă au o densitate de cel puțin 40 kg/m³

Nu este nimic mai plăcut decât să te scufunzi într-o saltea confortabilă la sfârșitul unei zile lungi. Aici, la sainteriors.ro înțelegem că nu există niciun compromis atunci când vine vorba de somn. Acesta este motivul pentru care oferim doar cele mai bune mărci de saltele lucrate manual, Brinkhaus și Vispring. De la moale și somptuos, la ferm și susținător, avem saltele de lux pentru toată lumea.

În calitate de retailer independent de top, oferim confort personalizat și am colaborat cu unele dintre cele mai prestigioase și renumite mărci de saltele din lume, toate fabricate în Marea Britanie si Germania, pentru a asigura cel mai bun confort și suport pentru clienții noștri. Ne vom face timp să înțelegem stilul dvs. de viață, preferințele și cerințele înainte de a vă sugera o serie de opțiuni din care să alegeți. Compoziția corporală, greutatea, înălțimea și poziția în care dormi sunt toți factori de care va trebui să ții cont atunci când alegi o saltea. Toate saltelele noastre vin într-o gamă de tensiuni și dimensiuni.

O saltea bună este crucială pentru sănătatea și calitatea somnului dvs., motiv pentru care promovăm beneficiile unei saltele puternice, bine făcute, care susține progresiv. Selecția noastră de saltele confortabile cu arcuri sunt toate realizate manual în Marea Britanie și Germania si folosesc cele mai bune materiale de înaltă calitate pentru a oferi o noapte de odihnă regenerativă, relaxantă și întineritoare.

DE CE SA ALEGI SALTELELE DE LUX VISPRING?

Considerat unul dintre cele mai distinse și luxoase mărci de saltele, magazinul nostru de saltele are unul dintre cele mai mari expoziții de saltele Vispring realizate manual, toate unice prin design, asigurând un confort de lux la comandă, indiferent de nevoile dumneavoastră. Echipa noastră este foarte pregătită și are o mare cunoștințe despre Vispring și modelele de saltele, astfel încât să poată explica diferențele subtile dintre senzația și specificațiile fiecărei saltele Vispring, împreună cu sfatul care sunt modelele care vi se potrivesc cel mai bine. Vispring combină tehnici de fabricație rafinate de peste un secol, cu cele mai bune materiale naturale disponibile pentru a crea saltele unice, rezistente și de calitate, realizate integral manual și garantate timp de 30 de ani.

Saltelele... o invitație la distracție pură!

Întindeți-vă pe spate și relaxați-vă în timpul zilei sau pentru un somn odihnitor, simțindu-va complet în largul vostru și știind că totul este bine.

Un sistem perfect conceput pentru un somn bine echilibrat și sănătos.

Vă dorim o noapte bună!