Pled bicolor violet / alb din lana merinos TRIENNALE2

Cod produs: TRIENNALE2-VIOLA-WHITE
2.095 Lei /BUC

Linia My Home aduce un omagiu designului prezentat în 1936 la a VI-a Trienala din Milano. Reinterpretând modelul istoric, caroul este inspirat din formele armonioase ale naturii și este îmbrăcat în două câmpuri de culoare. Afișând stilul caracteristic al păturilor tradiționale, pledul Triennale2 adauga patului o senzatie de moale, obținută printr-un proces îndelungat de finisare. Un accesoriu prețios, perfect pentru a oferi locuinței și locuitorilor săi un moment de pură plăcere.

Pledul Triennale2 este realizat 100% din lână merinos extrafină, o fibră naturală de înaltă calitate. Procesele lungi de finisare ii dau aspectul unei pături tradiționale, oferind în același timp senzatia de moliciune la atingere. Structura sa dubla garanteaza un confort termic ridicat pentru anotimpurile de toamna si iarna. Prelucrarea fibrelor naturale fine necesită cunoștințe tehnice specifice, măiestrie și sensibilitate. Din acest motiv, Lanerossi se concentrează de peste 200 de ani pe producția de textile din materii prime naturale. Abilitățile manuale ale operatorilor asigură execuția proiectului la un nivel foarte ridicat de calitate.

Are o greutate de 350 gr / mp.

Pled din 100% lana merinos extrafina. Certificarile WOOLMARK si OEKO-TEX standard 100 garanteaza calitatea si respectul pentru mediu.

Material: 100% Lana Merinos Superfina
Culoare: Bicolora
Dimensiuni CM: 140 X 200
  COD Disponibilitate Pret  
2.095 Lei
+
Pe stoc la furnizor (livrare 14-21 zile)
+
Pe stoc la furnizor (livrare 14-21 zile)
Concierge

Produse similare

De la: 1.995 Lei /BUC
Culoare: Albastru, Bej, Gri, Portocaliu
De la: 3.595 Lei /BUC
Culoare: Bej, Bleu, Bleumarin, Camel, Galben, Gri, Roz inchis, Turqoise, Verde deschis
3.595 Lei /BUC
2.709 Lei /BUC