Pilota de vara CHALET 220 x 240 din puf de gasca polara 3.5 TOG

Cod produs: 22323
3.246 Lei /BUC

  • Colecția Luxury Lifestyle contine cele mai bune pilote și perne umplute cu puf, produse vreodată, acestea fiind cunoscute ca cele mai bune din lume. Prin urmare, The Best of the Best!
  • Pentru umplerea pilotelor si a pernelor Chalet este folosit puf de cea mai buna calitate, de gâscă siberiană albă, crescuta in libertate. Acest puf este 100% pur și are capacitatea de a umple o suprafata mare cu o greutate foarte mică, astfel pilotele Chalet fiind foarte usoare si cu o izolare termică excepțională, rezultand un mediu optim de dormit.
  • Husele pilotelor și pernelor din colecția Chalet sunt realizate din Nano-batist de bumbac fabricat in Elvetia.
  • Acesta este un material ultra ușor are o absorbție și eliminare a umidității considerabil mai mare și mai rapida decât orice alt material disponibil. Acest lucru creaza un mediu de somn sănătos și lipsit de umiditate.
  • Husa este, de asemenea, tratată Medicott - un proces special non-chimic care previne infiltrarea mucegaiurilor și sporilor periculoși în tesatura si umplutura - Un plus pentru cei care suferă de alergii.
  • Pentru a obtine o pilota extraordinar de calduroasa, recomandata in cabanele de la munte puteti prinde in capse o pilota de vara (3.5 TOG) si o pilota 2 anotimpuri (8.5 TOG).
  • Se spala separat la 60 de grade si se usuca la masina de uscat rufe. Recomandabil a se spala si usca impreuna cu trei mingii de tenis.

Material: 100% Puf de gasca Siberiana
Culoare: Alb
Proprietati: Antialergenic
Tip tesatura: Batist
Dimensiuni CM: 220 X 240
Greutate: 290 g
  COD Disponibilitate Pret  
3.246 Lei
+
Pe stoc la furnizor (livrare 7-14 zile)
+
Pe stoc la furnizor (livrare 7-14 zile)
Concierge

Produse similare