Pilota 2 anotimpuri CHATEAU 200 x 220 cu puf de gasca polara 10 TOG

Cod produs: 22911
6.234 Lei /BUC

Colecția Luxury Life Style cuprinde perne si pilote cu cel mai fin puf de gasca Siberiana. Aceste perne si pilote Brinkhaus sunt cunoscute a fi unele dintre cele mai bune din lume. Au o bordura fina, alb cu auriu care atrage atentia ca element marcant. Husa este dintr-un batist foarte fin dar dens, tratat cu ulei de argan - cunoscut si ca „aurul lichid” al Marocului ce contine ingrediente rare (de exemplu, shottenol), fapt care face aceasta pilota foarte moale si placuta.

Dormiți regeste cu pilota Chateau de la Brinkhaus, concepută pentru a vă oferi cel mai bun somn pe care ați avut-o în ultimii ani. Umpluta cu 100% puf de gâscă siberiana (polara), vă va menține cald și confortabil în lunile de iarnă, așa că, chiar dacă dormiți cu fereastra deschisă noaptea, nu veți simți frigul cu pilota super moale care vă înveleste ca un nor moale.

Se spala la masina de spalat si se usuca in uscatorul de rufe, conform instructiunile de pe eticheta. Recomandam sa puneti trei mingi de tenis in timpul programelor de soalare si uscare.

Material: 100% Puf de gasca Siberiana
Culoare: Alb
Dimensiuni CM: 200 X 220
Greutate: 730 g
  COD Disponibilitate Pret  
6.234 Lei
+
Pe stoc la furnizor (livrare 7-14 zile)
+
Pe stoc la furnizor (livrare 7-14 zile)
Concierge

Produse similare