Lladro


O poveste de pasiune pentru porțelan. Lladró este povestea de succes a unui brand iconic spaniol. Lider mondial în proiectarea, fabricarea și distribuția creațiilor de artă din porțelan, Lladró este un amestec unic de talent, îndrăzneală și meticulozitate în căutarea excelenței.

De la sculptură la iluminat, accesorii pentru casă și bijuterii, Lladró este un brand care reprezintă un stil de viață contemporan, elegant și exclusivist.

Lladró este povestea pasiunii pentru porțelan a trei frați, Juan, José și Vicente Lladró. Artiști care au transformat porțelanul într-un mod de viață și au reușit să construiască un imperiu de afaceri cu propriile mâini. În 1953, acasă, în satul Almàssera, au început să facă primele farfurii, vaze și figurine din ceramică inspirate din operele marilor producători europeni din Meissen, Sèvres și Capodimonte. În această perioadă a apărut pentru prima dată modelarea florilor sau tratamentul complex al tulului, exemple de tehnici virtuoase pe care le găsim și astăzi în multe dintre creațiile mărcii.

Anii 2010 reprezinta diversificare, Lladró își intensifică creativitatea în liniile funcționale de iluminat, accesorii pentru casă și bijuterii, consolidându-și poziția de brand de porțelan care reprezintă un stil de viață contemporan, elegant și exclusivist.

Colaborările sunt, de asemenea, intensificate într-un fructuos schimb creativ cu designeri externi de renume precum Paul Smith, Rolito sau Gary Baseman. În 2012, Lladró Boutique din New York își deschide porțile la 500 Madison Avenue. În 2017 compania este achiziționată de PHI Industrial Group, un fond de investiții spaniol specializat în managementul activ al companiilor.

Colectia11.450 Lei /BUC
4.650 Lei /BUC
25.800 Lei /BUC
8.650 Lei /BUC
40.500 Lei /BUC
11.850 Lei /BUC