Galleria Romanelli 


Un studio de sculptură autentic în care aceeași familie - Romanelli - continuă să facă și să comercializeze sculpturi după două secole de activitate, îmbinând tradiția cu tendințe contemporane. Studioul se mândrește cu o vastă colecție de modele, de la piese clasice și renascentiste până la capodopere neoclasice și contemporane. Printre acestea se numără creațiile artiștilor din familia Romanelli, care fac parte dintr-o colecție exclusivă deținută de Galerie. 

Tehnicile tradiționale și moderne se imbină pentru a crea piese de artă unice. Bronzurile sunt turnate conform metodei „ceară pierdută” și cizelate cu precizie. Acest process, numit și "cire-perdue", este o metodă de turnare a metalului topit într-o matriță care a fost creată prin intermediul unui model de ceară. Odată realizată matrița, modelul de ceară se topește. Un miez gol poate fi realizat prin introducerea unui miez rezistent la căldură care împiedică metalul topit să umple complet matrița. Metoda datează din mileniul 3 î.Hr. și a suferit puține schimbări de atunci. Sculpturile din marmură sunt sculptate manual din cea mai buna marmura de Carrara. 

Sculptorul Galeriei este Raffaello Romanelli si reprezintă a cincea generație de sculptori Romanelli pe linia masculină. Lucrează la piese personal și supraveghează crearea fiecărui produs care iese din studio. Clienții sunt bineveniți să discute proiecte personalizate și să schimbe idei cu privire la cele mai bune soluții. 

Galeria se adresează iubitorilor de artă, colecționarilor, arhitecților și designerilor care caută lucrări de artă unice. Studioul își deschide porțile tuturor vizitatorilor interesați să învețe tehnicile de sculptură. Cursuri scurte, proiecte personalizate și ateliere de familie sunt oferite atât pentru studenți, cât și pentru vizitatori.

Colectia3.927 Lei /PIESA
Galleria Romanelli Sculptura reprezentand RINOCER
5.475 Lei /PIESA
87.227 Lei /PIESA
2.036 Lei /PIESA
Galleria Romanelli Sculptura bustul lui SOCRATE
7.616 Lei /PIESA
65.985 Lei /PIESA
Galleria Romanelli Sculptura bustul lui BRUTUS
7.259 Lei /PIESA
Galleria Romanelli Sculptura bustul zeului HERMES
7.795 Lei /PIESA
Galleria Romanelli Sculptura reprezentand TAUR
22.729 Lei /PIESA
3.986 Lei /PIESA
7.795 Lei /PIESA
18.088 Lei /PIESA
3.958 Lei /PIESA
7.527 Lei /PIESA