ARTEL


Artel, foarte pe scurt, înseamnă excelență în realizarea de creații din cristal de Bohemia, lucrate manual. După fondarea companiei Artel in Praga, Cehia, designerul american Karen Feldman a construit în scurt timp un brand recunoscut pe plan international, sustinut prin 3 magazine proprii, și o rețea impresionantă de parteneriate bazate pe exclusivitate în toată lumea.  

Printre altele, din pasiunea sa pentru excelență, Karen a investit un an din viața sa vizitând și încercând cele mai bune hoteluri, spa-uri, magazine, restaurante, baruri și teatre ale orașului, precum și alte locuri de distractie și agrement, care sunt de obicei trecute cu vederea în alte carți de specialitate. Pe lângă amprenta asupra pieselor Artel, rezultatul investiției sale este și un ghid neconvențional și premiat pentru cele mai bune oferte de la Praga din perspectiva unui expert autodidact in cumpărături. Ghidul se numește - Praga: Artel Style.

„Toată lumea are un set de abilități, Se pare că a mea include localizarea și investirea banilor în descoperiri și creații fabuloase” notează designerul în introducerea cărții. 

Toată producția de excepție marca Artel este suflată pe gură și după aceea gravată manual de artiști meteșugari cehi, care folosesc metode de producție vechi de secole, știute doar de ei și transmise mai departe noilor generații de artiști sticlari. Modele unice de design imaginate de Karen Feldman – de la tipare geometrice pline de îndrăzneală, reproduceri ale celebrelor cabinete de arta si curiozități, pâna la elegante descrieri ale florei si faunei terestre sau a vieții marine – îmbracă fiecare piesă.

„Aceasta nu este o companie de produse din cristal oarecare”... se scria despre Artel in Elle Decor, ediția din Martie 2007, si pe buna dreptate. Un an mai târziu, compania a câștigat Premiul Best Collection la Gala Designblok, gazduită chiar în Praga, în 2008.

Artel este des menționată în publicații precum New York Times, Arhitectural Digest, World of Interiors și multe alte publicații de profil internaționale. Colecțiile sunt prezente în magazine exclusiviste din toată lumea, inclusiv Bergdorf Goodman, New York, Paul Smith, Londra sau Christian Dior, Paris. De asemenea, Artel creează proiecte personalizate pentru alte branduri de lux precum Rolls-Royce, Gucci, Burberry și Asprey.

 

ColectiaDe la: 895 Lei /BUC
De la: 1,600 Lei /BUC
De la: 13,149 Lei /BUC
De la: 660 Lei /BUC
De la: 495 Lei /BUC
De la: 11,820 Lei /BUC
De la: 760 Lei /BUC
De la: 995 Lei /BUC
De la: 1,380 Lei /BUC
De la: 640 Lei /BUC
De la: 1,270 Lei /BUC
De la: 1,220 Lei /BUC
1,380 Lei /BUC
1,380 Lei /BUC
1,380 Lei /BUC
1,380 Lei /BUC