Anna Twelve


O întâlnire care ne marchează istoria. 12 decembrie 2012 sau 12/12/12 este data la care a început povestea AnnaTwelve. Combinațiile de 12 face ca această dată să fie magică și unică ca aromele noastre. Conform numerologiei, 12 reprezintă elemente simbolice puternice ale armoniei și completitudinii unui ciclu întreg. 12/12/12 este și data memorabilă în care s-a născut o viață nouă și minunată și a devenit parte din viața noastră. Deci 12 reprezintă cu adevărat numele și identitatea noastră. Un număr care cuprinde idei de armonie și exclusivitate, pe care am dorit să le împărtășim în aromele noastre AnnaTwelve ca un declanșator al unor experiențe senzoriale de lux zilnice, doar prin parfum. Sunt experiențe olfactive pentru a insufla personalitate mediilor în care trăiți.

Sunt experiențe extraordinare care trebuie savurate în orice moment ca un ritual care deschide ușa imaginației. Primitoare, neobișnuite, seducătoare: aromele Anna Twelev se pliază perfect perfect stilului dvs. de viață, devenind semnul distinctiv al timpului dvs. Lumea Anna Twelve este ca o călătorie metaforică între trecut, viitor, vis și realitate.

Prin amestecuri parfumate atent studiate, Anna Twelve ne invită la auto-descoperire, uimire, plăcere și satisfacție. Este proverbiala călătorie interioară a celor care doresc să atingă țări de vis, îndepărtate, al celor care iubesc să surprindă vântul în pânze, al celor care se confruntă cu orizontul pentru a contempla frumusețea copleșitoare a naturii. Anna Twelve înseamnă panorame olfactive în interiorul emoțiilor cele mai profunde.

Parfumurile Anna Twelve sunt create de parfumieri experți, foști colaboratori ai celebrităților și creatori ai parfumurilor celor mai exclusiviste resorturi din întreaga lume. Diferitele amestecuri olfactive semnate Anna Twelve cuceresc la prima abordare, imediat plăcute ne conduc către un altă dimensiune unde imaginatia se trezește doar simțului mirosului.

ColectiaDe la: 175 Lei /BUC
De la: 175 Lei /BUC
De la: 175 Lei /BUC
De la: 175 Lei /BUC
De la: 175 Lei /BUC
De la: 175 Lei /BUC
De la: 175 Lei /BUC
175 Lei /BUC
175 Lei /BUC