Drapaje
Tapet
Alte firme
Noutati de pe Blog
SaInterior | We recommend OSMYUM
20372
single,single-post,postid-20372,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

We recommend OSMYUM

osmyum bigOsmyum_showroom_1

We recommend OSMYUM

In zona Floreasca din capitala a fost inaugurat oficial Osmyum, un spatiu cu un concept inedit: showroom pentru finisaje si atelier de proiectare, pentru a oferi servicii complete specialistilor din domeniul arhitecturii, constructiilor, cat si publicului larg. Inaugurarea a avut loc luna trecuta, iar printre invitatii serii s-au numarat atat arhitecti, designeri, oameni de afaceri, cat si vedete.

”Osmyum este mai mult decat un spatiu, este o experienta. Ne dorim sa oferim clientilor variante adaptate nevoilor si bugetelor lor: materiale si solutii complete pentru arhitectura si design interior care sa ajute la crearea unor ambiente inteligente, cat si servicii de manopera, proiectare si consultanta de la A la Z pentru punerea acestora in practica. In felul acesta, clientii nostri vor salva timp si efort pentru ca gasesc in acelasi loc tot ce au nevoie!”, a declarat Ana Cercel, Managing Partner Osmyum.

In prezent, spatiul Osmyum gazduieste showroomul de finisaje de lux, cat si un birou de proiectare si consultanta pentru arhitectura si design interior. Printre solutiile oferite se numara: solutii pentru pardoseala interioara si exterioara (de la piatra naturala, parchet, pana la placi ceramice, deck-uri sau pardoseli pvc), tapet, ciment decorativ, mozaic si faţade de lemn, solutii pentru piscine şi spa, obiecte sanitare, textile, baterii, scaune de la reputati designeri internationali, corpuri si solutii de iluminat, precum si obiecte realizate prin comanda speciala. In cadrul biroului de proiectare Osmyum, clientii beneficiaza de servicii integrate: simulari tridimensionale foto-realiste, proiecte tehnice, selecţia de materiale, mobilier, decoraţiuni, sustinuta cu mostre si bugetari, precum si, la cerere, asistenta de la inceputul, pana la finele proiectului.

”Ne-am dorit sa fim alaturi de profesionistii din domeniu, punandu-le la dispozitie o echipa bine pregatita care sa le ofere sustinerea necesara dezvoltarii proiectelor. Stim cat de important este sa ai, pe partea cealalta, un partener care sa propuna solutii adaptate la cerintele proiectului, sa iti calculeze cantitatile corect si sa fie ca parte din echipa ta. ” a completat arh. Monica Homeag, Managing Partner Osmyum.

La Osmyum exista o zona dedicata discutiilor si analizarii proiectelor, o biblioteca de mostre si cataloage de la furnizori din America, Anglia, Belgia, Bulgaria, Danemarca, Franta, Germania, Grecia, Italia, Indonezia, Spania, Polonia, Noua Zeelanda, precum si spatiul dedicat biroului de proiectare.

No Comments

Leave a Comment

Stabileste o intalnire la noi in Showroom acum!