Drapaje
Tapet
Alte firme
Noutati de pe Blog
SaInterior | re-actant
20363
single,single-post,postid-20363,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

re-actant

rubelliNobilis_1411260247_cadrage1

re-actant

„Design” este o acțiune, nu un cuvânt. Actul de a gândi, proiecta și contura forma fizică a aspirațiilor interioare. Un act de curaj, de afirmare a credințelor despre bine și rău, frumos și urât, de redare a acestora prin ceea ce englezul numește „colour, shape and texture”. La granița dintre știință și metafizică se află relația dintre oameni și obiecte, care devin la un anumit punct, reactanți. Cheia evoluției înseamnă contact. Interacțiune. Întâlnirea a două elemente ce amintește de filosofia aristotelică a facerii, desfacerii și prefacerii. Altfel spus, viața înseamnă chimie, tot ce ne face inima să tresalte este reacția chimică a contactului cu oameni, locuri, idei. S&A Interiors păstrează mostre de trăire adunate din colțurile lumii și le ascunde în cataloage sau țesături de lux.

Una dintre casele partenere care se alătură demersului nostru de a traduce realitatea la cele mai înalte standarde prin calitate, inovație și rafinament este Nobilis. Încă din 1928, alegerea fibrelor a însemnat pentru casa franceză procesul esențial în diferențierea pe o piață aflată în permanentă schimbare. Acolo unde tradiția și modernitatea se întâlnesc, acolo unde simplitatea și grandoarea gesturilor fuzionează, progresul se face prin și în scopul creativității. Exclusivistele colecții de materiale, tapet, covoare și mobilier ce pot fi regăsite în showroom-ul S&A Interiors vorbesc despre perfecțiune. Contact. Despre noi ca reactanți.

 

No Comments

Leave a Comment

Stabileste o intalnire la noi in Showroom acum!