Drapaje
Tapet
Alte firme
Noutati de pe Blog
SaInterior | YoYo Designs
20086
single,single-portfolio_page,postid-20086,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

YoYo Designs

ABOUT THIS PROJECT

Create si produse in Olanda de noul val al tinerilor deigneri de interior, arhitecti și graficieni, cataloagele de tapet YoYo Designs sunt cea mai prospata abordare si cea mai noua aparitie de succes din domeniul decoaratiunilor pentru interior.

 

Punctul forte al colectiilor de tapet YoYo Designs este abilitatea de a aduce ceva nou in fiecare model, fara exceptie. Designul fiecarei colectii este proaspat si unic. De la debutul recent YoYo Designs si pana acum designerii companie nu au imprumutat nimic din nici o alta colectie de tapet de lux existenta la ora actuala in piata.

 

Una dintre cele mai educate echipe de creatie din lume YoYo este formata dintr-un nucleu foarte puternic de designeri de interior, arhitecti, graficieni absloventi al celor mai importante scoli de profil din lume.

 

Membrii echpei au Master Degree in Interior and Living Design la Domus Academy Milan, BA in Interior Architecture la London Metropolitan University, the Architectural Association School of Architecture, Interior Design la Manchester Metropolitan University, Master of Arts from Rome’s Quassar in Interior Architecture, Master of Arts in Interior Design and Information Technology la UCE, Marea Britanie, doar ca sa mentionam cate ceva din titlurile echipei.

 

Pentru mai multe detalii despre colectiile de tapet de lux YoYo Design, va invitam sa accesati blogul Andreei Dragoi:

 

sainteriors.ro/blog

 

De asemenea, va asteptam la boutique-ul de design interior, S&A Interiors, din Calea Victoriei 143, pentru mai multe detalii, de Luni pana Vineri, de la 10 la 18.

CATEGORY:
Tapet

Stabileste o intalnire la noi in Showroom acum!