Drapaje
Tapet
Alte firme
Noutati de pe Blog
SaInterior | Treca
20033
single,single-portfolio_page,postid-20033,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Treca

ABOUT THIS PROJECT

SAVOIR VIVRE, SAVOIR DORMIR…

 

… sau Treca, propune stil de viata elegant care include perfectionarea Artei de a Dormi, prin combinarea celor mai nobile materiale, experienta artistilor sai si talentul designerilor de top.

 

PASIUNE, RELAXARE, ATENTIE LA DETALII

 

O cautare neincetata a celor mai bune materiale care pot contribui la calitatea somnului este preocuparea fundamentala Treca pastreaza cele mai bune metode folosite de catre artistii traditionali combinand in acelasi timp cele mai moderne materii prime.

 

Deoarece perceptia asupra senzatiei pe care o ofera un pat este extrem de subiectiva, Treca a gasit una dintre cele mai potrivite solutii creand o gama de toppere sau supra-saltele.

 

Saltelele Treca isi pastreaza forma si calitatile pentru o perioada indelungata de folosire, datorita cusaturilor realizate manual intre cele doua suprafete, o caracteristica unica Treca care tin nemiscate captuseala, invelitorile si arcurile. Baza patului este insotitorul indispensabil al saltelei, garantand rezistenta de durata a suportului.

 

Treca este, pionierul paturilor originale pentru relaxare, ofera o gama pentru care recomandam materiale de tapiterie Haute Couture sau Prêt-à-Porter. Confortul, in viziunea Treca, este mai mult decat doar senzatii placute si sustinere oferite de un pat. Designul personalizat contribuie de asemenea foarte mult la sentimentul tau de bunastare in dormitor.

 

SAVOIR VIVRE, SAVOIR DORMIR… sinonim de cateva decenii cu conceptul de piata de lux in arta de a dormi in stil francez, Treca este patul francez prin excelenta, lucrat 100% manual si produs 100% in Franta.

 

Azi, Treca este familiar oriunde in lume, ca rezultat al unei colectii internationale proiectate de catre designeri faimosi precum Annette Lang, India Mahdavi si Mattéo Thun si altii.

 

Pentru mai multe detalii despre colectiile de paturi saltele si toppere Treca, va invitam sa accesati blogul Andreei Dragoi:

 

sainteriors.ro/blog

 

De asemenea, va asteptam la boutique-ul de design interior, S&A Interiors, din Calea Victoriei 143, pentru mai multe detalii, de Luni pana Vineri, de la 10 la 18.

CATEGORY:
Treca

Stabileste o intalnire la noi in Showroom acum!