Drapaje
Tapet
Alte firme
Noutati de pe Blog
SaInterior | Tapet de lux Bucuresti Sahco
Colectiile de tapet de lux Sahco,supranumite "definitia contemporana a luxului" sunt aduse in Romania, in exclusivitate la S&A interiors de Andreea Dragoi.
20026
single,single-portfolio_page,postid-20026,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Tapet Sahco

ABOUT THIS PROJECT

Colectiile de tapet de lux Sahco, supranumite “definitia contemporana a luxului” sunt aduse in Romania, in exclusivitate la S&A Interiors de Andreea Dragoi, renumit interior designer in Bucuresti din 2004.

 

Clasice, contemporane sau avantgardiste cataloagele de tapet de lux Sahco sunt necesare oriunde exista cerinte maxime pentru calitate si design. Fie ca sunt resedinte private, castele, hoteluri exclusiviste, yahturi luxoase sau decoruri de film, recomandam oricarui designer de interioare, decorator sau arhitect din Romania sa le folosesca cu incredere.

 

In noua misiune Sahco de a crea tapet de lux altaturi de probabil cele mai premiate si celebre tesaturi din lume regasim o viziune pentru design interior exprimata in stil de viata, pentru oricine intelege si apreciaza stilul, calitatea si durabilitatea.

 

Pentru mai multe detalii despre colectiile de tapet de lux Sahco, va invitam sa accesati blogul Andreei Dragoi:

 

sainteriors.ro/blog

 

De asemenea, va asteptam la boutique-ul de design interior, S&A Interiors, din Calea Victoriei 143, pentru mai multe detalii, de Luni pana Vineri, de la 10 la 18.

CATEGORY:
Tapet

Stabileste o intalnire la noi in Showroom acum!