Drapaje
Tapet
Alte firme
Noutati de pe Blog
SaInterior | Tapet Nobilis
20061
single,single-portfolio_page,postid-20061,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Tapet Nobilis

ABOUT THIS PROJECT

Colectiile de tapet de lux Nobilis sintetizeaza eleganta si bunul gust al culturii franceze si, sumultan, raman deschise influentelor internationale. Intotdeauna rafinate si de cea mai buna calitate, diferitele stiluri ale colectiilor Nobilis, variaza de la tipare traditionale Franceze, la cele mai chic creatii in design.

 

Se diferentiaza prin creativitate, bogatia modelelor, a culorilor si a materialelor folosite in crearea colectiilor, cat si prin inovatii tehnice. Nobilis se considera a fi un brand de lux, insa accesibil multora.

 

Colectiile de tapet de lux Nobilis sunt folosite pentru resedinte private, sau in diverse locatii pentru afaceri. Decoratori de succes, designeri de interior, și arhitecti specializati in decoratiuni interioare, folosesc tapet Nobilis pentru a decora interioare de hoteluri de lux renumite, restaurante, iahturi sau sedii de companii.

 

Colectiile NOBILIS, concepute sa se coordoneze reciproc prezinta un aspect rafinat si distins care satisfac atat stilul de viata traditionalist cat si pe cel modern

 

Pentru mai multe detalii despre colectiile de tapet de lux Nobilis, va invitam sa accesati blogul Andreei Dragoi:

 

sainteriors.ro/blog

 

De asemenea, va asteptam la boutique-ul de design interior, S&A Interiors, din Calea Victoriei 143, pentru mai multe detalii, de Luni pana Vineri, de la 10 la 18.

CATEGORY:
Tapet

Stabileste o intalnire la noi in Showroom acum!