Drapaje
Tapet
Alte firme
Noutati de pe Blog
SaInterior | Tapet Elitis
20066
single,single-portfolio_page,postid-20066,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Tapet Elitis

ABOUT THIS PROJECT

Colectiile de tapet de lux Elitis sărbătoresc deja a 25a aniversarea ducand mai departe crezul crezul companiei de a cauta necontenit materiale, texturi si design cu care creaza experiente emotionale vizuale si tactile.

 

Prezente in peste 100 de tari, din Marea Britanie pana in Australia, din Argentina pana in Rusia, colectiile de tapet Elistis acopera de peretii a sute de mii de resedinte private, hoteluri, restaurante, cluburi și mii de diverse alte spatii.

 

Curajosi si inovatori, creatorii colectiilor de tapet Elitis actioneze ca niste exploratori din domeniul designului de interior. Produc colectii foarte moderne folosind întotdeauna avantajul tehnologiei in propriul laborator de design in-house. Prin diversitate și amestecuri inovatoare, prin propunerile mereu surprinzatoare colectiile Elitis asigură personalitate modernă și inovatoare a companiei.

 

Fascinat de frumusetea insulelor grecesti, de soare, de cerul si marea albastra, Patrice Marraud des Grottes, viziunea colectiilor Elitis, este de asemenea, fascinat de cuvinte. De aici a impumutat si numele companiei create in Toulouse in 1988, celebrand poetul grec Odysseas Elytis.

 

In fiecare an, Patrice numeste personal propriile colectii: “Desperately seeking mermaid,” “Satisfy your desires,” “Goosebumps,” “Night blue”… Cand rasfoiesti cataloagele cu multiplele colectii de tapet de lux Elitis, este ca si cum cauti în cuprinsul unui volum de poezii

 

Pentru mai multe detalii despre colectiile de tapet de lux Elitis, va invitam sa accesati blogul Andreei Dragoi:

 

sainteriors.ro/blog

 

De asemenea, va asteptam la boutique-ul de design interior, S&A Interiors, din Calea Victoriei 143, pentru mai multe detalii, de Luni pana Vineri, de la 10 la 18.

CATEGORY:
Tapet

Stabileste o intalnire la noi in Showroom acum!