Drapaje
Tapet
Alte firme
Noutati de pe Blog
SaInterior | Placari Duralmond
20073
single,single-portfolio_page,postid-20073,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Placari Duralmond

ABOUT THIS PROJECT

Duralmond; compozit obtinut prin amestec de rasini naturale, sintetice, diversi aditivi… si, coji de samburi de migdale zdrobite.

 

Volume care depasesc bidimensionalul si confera o nota de distinctie spatiului. Cu surse de lumina adecvate, efectul mural al suprafetei permite crearea unor aranjamente diverse. Prin folosirea diferitelor volume, perceptia privitorului este modificata in timp ce acesta se misca, oferindu-i-se o multitudine de senzatii.

 

Placarile Duralmond, sunt în special interesante pentru decoratori, designeri si arhitecţi. Generaţia viitoare de suprafeţe care nu mai necesită decoruri complementare. Ofera posibilităţi uimitoare pentru amenajările interioare sau fatade. Transmit o multitudine de senzaţii prin gama vasta de texturi, forme, culori si finisaje.

 

Pe langa ca sunt superbe au si calitati extraodinare! Rezistente la apa, sunt ideale pentru zone cu umiditate ridicata, izoleaza fonic, sunt foarte usoare, nu afecteaza structura peretilor sau a cladirii pe care sunt instalate.
Sunt extrem de usor de montat cu unelete obisnuite de tamplarie, nu necesita mentenanta deosebita, in afara de stersul de praf periodic, si rezista la orice tip de vreme atunci cand sunt montat pe fatade. Sunt o splendoare!

 

Remarcate de Andreea Dragoi in filmul “Watchmen”, parte dintr-un decor futurist… le-am montat in cateva resedinte private si receptii de multi-nationale si le folosim in boutique-ul nostru de design interior S&A Interiors ca sursa de inspiratie pentru designeri sau arhitecti in crearea de articole personalizate pentru propriile lor proiecte.

 

Pentru mai multe detalii despre modelele Duralmond, va invitam sa accesati blogul Andreei Dragoi:

 

sainteriors.ro/blog

 

De asemenea, va asteptam la boutique-ul de design interior, S&A Interiors, din Calea Victoriei 143, pentru mai multe detalii, de Luni pana Vineri, de la 10 la 18.

CATEGORY:
Placari Duralmond

Stabileste o intalnire la noi in Showroom acum!