Drapaje
Tapet
Alte firme
Noutati de pe Blog
SaInterior | Drapaje Sahco
19804
single,single-portfolio_page,postid-19804,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Drapaje Sahco

ABOUT THIS PROJECT

Sahco – creatori de tesaturi pentru drapaje si tapiterii de lux – sunt in exclusivitate in Romania, la S&A Interiors prin Andreea Dragoi, renumit interior designer în Bucuresti din 2004.

 

Annie Lennox, Bruce Willis, Claudia Schiffer, Richard Gere, George Michael, Robbie Williams, Sting… regalitati ale lumii arabe ca Printul Turki Bin Nasser Bin Abdulaziz sau Seicul Mohammed Bin Rashid Al Maktoum… folosesc Sahco.

 

Deocorurile din filmele Gangs Of New York, Harry Potter, Lucy, Shakespeare In Love, sau Speed Racer au fost realizate cu Sahco. Branduri ca Faconnable, Giorgio Armani, Hugo Boss, IWC, Montblanc, Tiffany&Co, Zara, folosesc Sahco.

 

Buckingham Palace, Londra, Sediul Central Boeing, Chicago, MGM Grand, Las Vegas, faimosul Hotel Sacher din Viena, sediile Credit Suisse, Zurich, Emirates Towers, celebrele Burj Al Arab si Armani Burj sau Royal The Palm in Dubai si multe alte hoteluri sau branduri multinationale din Amsterdam, Berlin, Buenos Aires, Cape Town, Marakesh, Milano si alte orase din lume, folosesc Sahco.

 

Tesaturile Sahco, create exclusiv pentru a fi folosite ca drapaje și tapiterii de lux, transforma spatii in camere de locuit și locuri obisnuite in locatii favorite. Toate colectiile Sahco sunt unice si sofisticate ca si oamenii care le folosesc

 

Pentru mai multe detalii despre colectiile de tesaturi pentru drapaje și tapiterii de lux Sahco, va invitam sa accesati blogul Andreei Dragoi:

 

sainteriors.ro/blog

 

De asemenea, va asteptam la boutique-ul de design interior, S&A Interiors, din Calea Victoriei 143, pentru mai multe detalii, de Luni pana Vineri, de la 10 la 18.

CATEGORY:
Drapaje

Stabileste o intalnire la noi in Showroom acum!