Drapaje
Tapet
Alte firme
Noutati de pe Blog
SaInterior | Drapaje Rubelli
20002
single,single-portfolio_page,postid-20002,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Drapaje Rubelli

ABOUT THIS PROJECT

Cele mai inalte standarde de calitate, durabilitate, confort, diversitate si lux, sau, intr-un cuvant – Rubelli sunt in exclusivitate in Romania, la S&A Interiors, prin Andreea Dragoi, renumit interior designer de lux în Bucuresti, din 2004,

 

Una dintre cele mai vechi companii de tesaturi pentru drapaje si tapiterii Venetiene, dupa aproape doua secole de existenta, ofera azi 930 de tipuri de tesaturi originale si 6900 de culori.

 

Arhiva istorica a companiei, pastreaza peste 6000 de exemplare, datate cu sfarsiul secolului al 15 lea si pana la prima jumatate a secolului 20.

 

Tesaturile pentru drapaje si tapiterii de lux din arhiva Rubelli reprezinta o sursa unica in lume de idei pentru noi colectii de tesaturi, sau pentru tesaturi exclusiviste create pe baza comenzilor personalizate

 

Opera Scala din Milano, Teatrul Bolshoi din Moscova, Teatro de la Fenice (Opera din Venetia), Palatul Dogilor din Venetia, costumele si decorurile opulente din filmul Maria Antoaneta regizat de Sofia Coppolla, mii de resedinte private, iahturi, palate din toata lumea… si desigur, resedinte private din Romania decorate de noi, sunt decorate cu tesaturi Rubelli.

 

In prezent Rubelli produce si linia de textile pentru Armani Casa si Dominique Kieffer. De asemenea, detine si grupul de mobiler Donghia. Toate acestea sunt astazi in Romania, in exclusivitate la S&A Interiors.

 

Pentru mai multe detalii despre colectiile de tesaturi pentru drapaje si tapiterii Rubelli, va invitam sa accesati blogul Andreei Dragoi:

 

sainteriors.ro/blog

 

De asemenea, va asteptam la boutique-ul de design interior, S&A Interiors, din Calea Victoriei 143, pentru mai multe detalii, de Luni pana Vineri, de la 10 la 18.

 

CATEGORY:
Drapaje

Stabileste o intalnire la noi in Showroom acum!