Drapaje
Tapet
Alte firme
Noutati de pe Blog
SaInterior | Drapaje Osborne & Little
20006
single,single-portfolio_page,postid-20006,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Drapaje Osborne & Little

ABOUT THIS PROJECT

Osborne & Little este una dintre cele mai importante companii Britanice de tapet si tesaturi pentru drapaje si tapiserii de lux, cultivandu-si cu fiecare colectie reputatia pentru inovatie si calitate in design interior.

 

Compania a cunoscut succesul inca de la debutul sau in Londra anilor ’60, cu prima colectie de tapet de lux, semnata de Peter Osborne si Anthony Little, colectie premiata in lumea decoratiunilor de interioare si care a largit orzonturile in design ale companiei.

 

De peste patru decenii modele Osborne & Little, de la multiple colectii de țesături pentru drapaje imprimate si diverse colectii de tapet de lux, sunt o prezenta influenta in tendintele designului de interioare. In plus, Osborne & Little este distribuitorul a doua branduri distincte: colectiei aplaudate ale designerului Nina Campbell si colectiile elegantului studio Parizian de design interior, Lorca.  La fel de inspirati si energici ca intotdeauna, creatorii companiei isi mentin reputatia excelenta castigata de-a lungul timpului; crează un flux constant de noi colectii impingand inainte granitele designului de interior.

 

Pentru mai multe detalii despre colectiile de tesaturi pentru drapaje si tapiterii Osborne & Little, va invitam sa accesati blogul Andreei Dragoi:

 

sainteriors.ro/blog

 

De asemenea, va asteptam la boutique-ul de design interior, S&A Interiors, din Calea Victoriei 143, pentru mai multe detalii, de Luni pana Vineri, de la 10 la 18.

CATEGORY:
Drapaje

Stabileste o intalnire la noi in Showroom acum!