Drapaje
Tapet
Alte firme
Noutati de pe Blog
SaInterior | Drapaje Nobilis
20014
single,single-portfolio_page,postid-20014,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Drapaje Nobilis

ABOUT THIS PROJECT

Numele Nobilis vine din limba latina si inseamna “distins” sau “de bun gust”. In 1928 Adolphe Halard, fondatorul companiei, deschidea un boutique cu tesaturi pentru drapaje si tapiterii cu numele Nobilis, pe strada Bonaparte la numarul 29, in Paris, intre catedrala Saint-Germain-des-Pres si Scoala de Arte Frumoase.

 

Inconjurat de pictori si ajutat de acestia, fondatorul Nobilis, incepe sa creeze manual colectii de tapet de lux si diverse imprimeuri pentru tesaturi specifice drapajelor și tapiteriilor care exprimau la vremea aceea emotii ale artistilor cu care intra in contact. Astfel se nastea spiritul Nobilis.

 

Compania a devenit rapid foarte cunoscuta pe plan international pentru calitatea si finisajul de lux a produselo si serviciilor sale. Astazi compania comercializeaza colectii de tesaturi si tapet in toata lumea, și are peste 200 de distribuitori in Europa, SUA sau Orientul Mijlociu.

 

In peste opt decenii de activitate compania si-a dezvoltat rolul initial de designer de tapet, articole de pasmanterie si tesaturi pentru drapaje si tapiterii. În plus, astazi Nobilis creaza colectii de covoare, mobilier, si multiple accesorii și decoratiuni pentru interior.

 

Colectiile Nobilis sintetizeaza eleganta si bunul gust al culturii franceze si, sumultan, raman deschise influentelor internationale. Intotdeauna rafinate si de cea mai buna calitate, diferitele stiluri ale colectiilor Nobilis, variaza de la tipare traditionale Franceze, la cele mai chic creatii in design.

 

Se diferentiaza prin creativitate, bogatia modelelor, a culorilor si a materialelor folosite in crearea colectiilor, cat si prin inovatii tehnice. Nobilis se considera a fi un brand de lux, insa accesibil multora.

 

Creatiile Nobilis sunt des intanlite in resedinte private, sau in diverse locatii pentru afaceri. Decoratori de succes, designeri de interior, și arhitecti specializati in decoratiuni interioare, folosesc Nobilis pentru a transforma interioare de hoteluri de lux renumite, restaurante, iahturi sau sedii de companii.

 

Pentru mai multe detalii despre colectiile de tesaturi pentru drapaje si tapiterii de lux Nobilis, va invitam sa accesati blogul Andreei Dragoi:

 

sainteriors.ro/blog

 

De asemenea, va asteptam la boutique-ul de design interior, S&A Interiors, din Calea Victoriei 143, pentru mai multe detalii, de Luni pana Vineri, de la 10 la 18.

CATEGORY:
Drapaje

Stabileste o intalnire la noi in Showroom acum!