Drapaje
Tapet
Alte firme
Noutati de pe Blog
SaInterior | Drapaje Lizzo
20018
single,single-portfolio_page,postid-20018,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Drapaje Lizzo

ABOUT THIS PROJECT

Compania Lizzo s-a nascut in 2001 in urma viziunii lui Jose Angel Climent ca alternativa in stil avantgardist pentru prioiecte de design interior de lux. Astazi Lizzo satisface nevoile celor mai pretentiosi designeri de interior din lume cu trenduri eclectice si rafinate si un stil inconfundabil, de-o eleganta naturala.

 

Pline de inspiratie, culoare si texturi diverse, colectiile de tesaturi pentru drapaje si tapiterii Lizzo sunt rezultatul unei cercetări pasionate a decoratiunilor de interior, din antichitate si pana in prezent. Astazi brandul Lizzo este unul dintre cele mai importante nume în lumea designului de interioare de lux, alături de Sahco, Rubelli, Nobilis sau Osborne & Little.

 

Diferitele stiluri ale colectiilor de tesaturi stimuleaza emotiile, culorile hipnotizante provoaca imaginatia; materialele au o senzualitate aproape paplabila. Interioarele create cu tesaturie Lizzo evoca diverse senzatii de mister, creativitate si spititualitate. In esenta Lizzo incarca tesaturi cu emotie pentru a stimula sesibilitatea, viziunea pentru proiectare si stil a oricarui designer de interior.

 

Filozofia Lizzo este are doua aspecte: cautarea celor mai pure si mai naturale textile, fara orice impuritate, si creatia celor mai vii si senzoriale colectii pentru creatia de interioare unice si personalizate.

 

Succesul colectiilor Lizzo consta în capacitatea companiei de a recunoaste si de a asimila schimbarile constante ale lumii modei, continuand in acelasi timp sa creeze noi colectii care satisfac pe deplin cele mai profunde dorintele ale clientilor.

 

Pentru mai multe detalii despre colectiile de tesaturi pentru drapaje si tapiterii de lux Lizzo, va invitam sa accesati blogul Andreei Dragoi:

 

sainteriors.ro/blog

 

De asemenea, va asteptam la boutique-ul de design interior, S&A Interiors, din Calea Victoriei 143, pentru mai multe detalii, de Luni pana Vineri, de la 10 la 18.

CATEGORY:
Drapaje

Stabileste o intalnire la noi in Showroom acum!