Drapaje
Tapet
Alte firme
Noutati de pe Blog
SaInterior | Donghia
20042
single,single-portfolio_page,postid-20042,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Donghia

ABOUT THIS PROJECT

In exclusivitate in Romania la boutique-ul de design interior S&A Interiors, mobilierul și corpurile de iluminat Donghia mentin viziunea unui design excepțional oferita de fondatorul său, Angelo Donghia .

 

Celebru designer de interior, Donghia a dezvoltat un set divers de produse de-a lungul vieții sale, de la design pentru tesături și tapet de lux pâna design de mobilier si corpuri de iluminat.

 

Din 1972 de când se înființa Donghia Associates în Statele Unite, Angelo Donghia is largea portofoliul de proiecte in design interior in domeniul rezidential si clientela, care includea unele dintre cele mai faimoase nume ale epocii, cum ar fi Barbara Walters, Ralph Lauren, Halston, Diana Ross, Calvin Klein, Lizza Minelli si Donald și Ivana Trump printre altii.

 

Cu fine sensibilități estetice, atentie la detalii, discernamant pentru calitate și preocupare pentru confort în stilurile de viata pe care le-a creat, Angelo Donghia a fost unul dintre cei mai influenți si cautati designeri de interior din Statele Unite ai anilor ’70, ’80.

 

Proiectele comerciale Donghia includ sediul central PepsiCo, The Opera Club, Metropolitan Opera House din Lincoln Center, St. Andrews Golf Club și Hotelurile Omni International Hotels și multe altele .

 

Din 2005, compania a fost cumpărată de grupul Rubelli, o afacere de familie si una dintre cele mai vechi companii de tesaturi pentru drapaje si tapiterii Venetiene, cu o existenta de apropape 2 secole, sporind in celebritate pe plan International.

 

Pentru mai multe detalii despre piesele de mobilier și corpurile de iluminat Donghia, va invitam sa accesati blogul Andreei Dragoi:

 

sainteriors.ro/blog

 

De asemenea, va asteptam la boutique-ul de design interior, S&A Interiors, din Calea Victoriei 143, pentru mai multe detalii, de Luni pana Vineri, de la 10 la 18.

CATEGORY:
Donghia

Stabileste o intalnire la noi in Showroom acum!