Drapaje
Tapet
Alte firme
Noutati de pe Blog
SaInterior | Covoare Sahco
20250
single,single-portfolio_page,postid-20250,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Covoare Sahco

ABOUT THIS PROJECT

Covoarele Sahco, acum disponibile la boutique-ul de design interior S&A Interiors in diverse modele care reprezita piese exclisiviste de decoratiuni interioare. Fiecare model in sine este o lucrare de arta, personalizata si rafinata. Designerii Sahco au creat aceasta colectie de lux pentru a fi coordona cu paleta de culori Sahco pentru ansambluri armonioase de design interior care îmbogățesc orice spațiu.

 

Cu o “taietura diamant” elaborata, covoarele Alhambra sunt inspirate din traditia maura imprumutand un stil grafic si ornamental. O propunere eleganta, subtila si indrazneata este Tetris, un model in care designul se contopeste in testură si culoare intr-o eleganta matasoasa.

 

Bouquet, unul din marile succese ale anului 2014, este o interpretare contemporana a unui design clasic de cusaturi incrucisate, asezate pe un fundal din lana. Un amestec dinamic de materiale si design genereaza impresia de miscari energetice in Lines. Designul oare ca fiind un desen trasat manual cu vascoza pe lana.  Bricks – patrate taiate manual creaza impresia unei ordini solide inconjurata de o margine solida. Jocurile subtile de umbre evidentiaza stralucirea materialului. Valuri rotunjite usor subliniaza senzatia organica inspirata de Curve. Un fundal mat expus de contrastele liniilor proportionate in culori sau nuante de acelasi ton

 

Sinus este o fuziune proaspata de structuri și tonuri. Senzatia de flux-reflux oferita de benzile plutitoare si usor inaltate ale designului sunt menite sa eleveze atmosfera spatiilor pe care le decoreaza. Un alt mare succes al anului 2014 este Shalimar. Un fundal dens care scoate in evidenta modelul ametitor; un design in relief extrem de decorativ pentru un efect uimitor. Fire de bambus in stralucire de matase este baza pentru o eleganta clasica. Simetria covorului Salea poate fi accentuata prin culori contrastante, sau ton in ton

Pentru mai multe detalii despre colectiile de covoare Sahco, va invitam sa accesati blogul Andreei Dragoi:

 

sainteriors.ro/blog

 

De asemenea, va asteptam la boutique-ul de design interior, S&A Interiors, din Calea Victoriei 143, pentru mai multe detalii, de Luni pana Vineri, de la 10 la 18.

CATEGORY:
Covoare

Stabileste o intalnire la noi in Showroom acum!