Drapaje
Tapet
Alte firme
Noutati de pe Blog
SaInterior | Covoare Nobilis
20251
single,single-portfolio_page,postid-20251,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Covoare Nobilis

ABOUT THIS PROJECT

Alături de drapaje și tapiterii, tesaturi sofisticate și chic sau multiple colecții de tapet, Nobilis isi intregeste gama vasta de decoratiuni interioare de lux – folosite in proiecte grandioase din intrega lume – cu propria colecție de covare, pastrand acelasi standard renumit de calitate si design.

 

Cu un design foarte diversificat colecțiile de covoare Nobilis conțin piese contemporane, de la modelul de covor floral Toscane, la covoarele cu dungi Sofia sau la spectaculoasele modele geometrice Tangier. De asemenea, urmează modelele la fel de speactuloase, abstracte, florale, în dungi sau cu forme geometrice cum ar fi Ruisseau, Sahili, Selene, sau Shanti si multe alte creatii pe care designeri de interior le pot explora in proiectele lor.

 

Un alt succes răsunător, apreciat de clienți și aplaudat la toate targurile si expozitiile de decoratiuni interioare de lux, este colectia de covoare Nobilis din abaca, cu diverse modele, numita de altfel cu insasi numele compozitie din care sunt făcute – Nobilis Abaca.

 

Pentru mai multe detalii despre colectiile de covoare Nobilis, va invitam sa accesati blogul Andreei Dragoi:

 

sainteriors.ro/blog

 

De asemenea, va asteptam la boutique-ul de design interior, S&A Interiors, din Calea Victoriei 143, pentru mai multe detalii, de Luni pana Vineri, de la 10 la 18.

CATEGORY:
Covoare

Stabileste o intalnire la noi in Showroom acum!