Drapaje
Tapet
Alte firme
Noutati de pe Blog
SaInterior | Armani Casa
20084
single,single-portfolio_page,postid-20084,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Armani Casa

ABOUT THIS PROJECT

Materialele pentru drapaje si tapiterii de lux, Armani Casa, sunt produse de una dintre cele mai vechi companii de tesaturi Venetiene, Rubelli. Design-ul și texturile sunt inspirate din arhiva istorica a companiei Rubelli care, pastreaza peste 6000 de exemplare, datate cu sfarsiul secolului al 15 lea si pana la prima jumatate a secolului 20.

 

Ca si tesaturile pentru tapiserii si drapaje Rubelli, criteriile de creatie sunt aceeleași cu motto-ul companiei: cele mai inalte standarde de calitate, durabilitate, confort, diversitate si lux.

 

Andreea Dragoi, și de altfel orice alt designer de interior de lux din Bucuresti si nu numai, gaseste in tesaturile Armani Casa solutii pentru orice stil si orice tip de proiect directionat catre drapaje de lux si finisaje personalizate, unice.

 

Tesaturile Armani Casa sunt aduse in exclusivitate in Romania, la S&A Interiors prin Andreea Dragoi, renumit interior designer în Bucuresti din 2004.

 

Pentru mai multe detalii despre colectiile de tesaturi pentru drapaje si tapiterii de lux Armani Casa, va invitam sa accesati blogul Andreei Dragoi:

 

sainteriors.ro/blog

 

De asemenea, va asteptam la boutique-ul de design interior, S&A Interiors, din Calea Victoriei 143, pentru mai multe detalii, de Luni pana Vineri, de la 10 la 18.

CATEGORY:
Drapaje

Stabileste o intalnire la noi in Showroom acum!