Drapaje
Tapet
Alte firme
Noutati de pe Blog
SaInterior | Definitia contemporana a luxului
20380
single,single-post,postid-20380,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Definitia contemporana a luxului

gallery-yo2-img15

Definitia contemporana a luxului

Toamna aceasta luxul se simte altfel. Nu este si nici nu trebuie sa fie rece, din contra, trebuie sa incalzeasca. Sa respire, sa transmita, sa fie sinonimul vietii. Unul dintre elementele noastre preferate este tapetul. Nu pentru ca da culoare peretilor, ci pentru ca ii aduce la viata. Insufleteste intreaga incapere si da grai stilului personal. Desi din secolul al XV-lea ne putem bucura de pattern-uri din cele mai diverse sau de motive florale ce raman intiparite pe retina privitorului, nu trebuie sa eludam frumusetea tapetului simplu. Dar nu simplist. Acesta a fost folosit de-a lungul timpului pentru introducerea culorii in incapere, cat si pentru a sublinia frumusetea anumitor obiecte decorative. De pilda, in perioada Victoriana, tablourile si imaginile erau expuse pe tapet de culoare inchisa, de cele mai multe ori visiniu sau magenta, deoarece nuantele amintite accentueaza caldura si stralucirea ramelor din lemn masiv, lacuit, in timp ce asigura contrastul perfect pentru cele vopsite in culori inchise.

Incepand cu sfarsitul secolului al XIX-lea, peretii imbracati in albastru inchis au fost alegerea ideala si display-ul perfect pentru piese argintii, marmura gri sau artefacte din granit. Tot in categoria tapetului simplu intra si cel care prezinta gradatii sau amestecuri discrete de culoare, unele fiind pur abstracte (precum majoritatea celor moderniste, intalnite in secolul XX), iar altele imitand lemnul, piatra, textilele.

S&A Interiors aduce in exclusivitate pe piata authtona colectiile de tapet sub egida SAHCO, supranumite si “definitia contemporana a luxului”. Cand calitatea se situeaza printre primele trasaturi ale design-ului de interior, pe langa dimensiunea estetica si valoarea materialelor, putem vorbi despre invincibila putere de a recompune ideea de Frumos prezenta in fiecare dintre noi. Aceasta este si filosofia S&A Interiors, precum si a partenerilor nostri.

No Comments

Leave a Comment

Stabileste o intalnire la noi in Showroom acum!